Square DMS over directer en flexibeler contact met huurders en ketenpartners

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"De voortdurende ontwikkelingen van de techniek maken het mogelijk op een directere en flexibelere wijze in contact te treden met huurders en ketenpartners." Dat zegt Will van Buggenum, Manager Sales & Marketing bij Square DMS. Hoe corporaties het beste in kunnen spelen op deze ontwikkelingen staat centraal bij het bedrijf op CorporatiePlein.

"Innovatie is vooral interessant als die leidt tot efficiency en kostenverlaging," gaat Will verder. "Sommige corporaties zijn daar verder in dan andere, maar voor iedereen zijn er legio kansen. Aan de ene kant door het optimaliseren van systeemintegraties zoals die tussen het ERP-systeem en het DMS. Maar ook het verder automatiseren van registratie van gegevens. In dit kader zou de nieuwe Europese privacywetgeving, de AVG, weleens dé aanjager kunnen zijn om grote slagen te maken in optimalisaties van zowel de registratie als de opslag van informatie. Voor beide zaken geldt dat Square DMS als DMS-leverancier de ideale partner is deze kansen te benutten."

Handvatten
Op CorporatiePlein wil Square DMS een aantal producten en diensten laten zien gericht op het compliant maken van corporaties. "We demonstreren onder andere op welke wijze ons ECM-systeem ShareWorX handvatten biedt om invulling te geven aan de vereisten van de AVG. Ook geven we inzicht in het gegevensmodel dat we hierbij zouden kunnen inzetten.

"Wij koppelen onze ECM-oplossing met alle ERP-systemen en portalen in de corporatiesector en laten voorbeelden zien van gerealiseerde integraties ongeacht welke leverancier. We zijn inmiddels twee jaar onderdeel van de Aareon familie, en in die periode is gebleken dat ons klanten bestand groeit; met klanten die niet met de oplossingen van Aareon werken en klanten die dat wel doen. Dat past in de Aareon filosofie en recente lancering van Aareon Digital Solutions; Square DMS levert digitale oplossingen ongeacht welk ERP of Portal in gebruik is."

Het thema van CorporatiePlein is 'Innovatie over de grenzen heen'. "Square DMS is niet alleen onderdeel van een Europees opererende organisatie en slecht niet alleen landgrenzen, maar vooral ook afdelingsgrenzen. We zullen laten zien hoe ShareWorX kan bijdragen bij procesgerichte opslag van informatie in zaken. Hierdoor wordt informatie nog slechts één keer opgeslagen, in plaats van bij elke betrokken medewerker of afdeling apart."

Square DMS is op CorporatiePlein te vinden op stand 53