St. Joseph in Boxtel kiest voor Itris

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

St. Joseph is een sterke, gezonde, middelgrote woningcorporatie met ruim 3.800 huurwoningen. Sterk in daadkracht, in flexibiliteit en in financiële draagkracht. Zij blijven investeren: in de relatie met huurders en stakeholders, in de organisatie en in het woningbezit.

Enkele jaren geleden startte St. Joseph met het omvormen van een intern gerichte organisatie naar een naar buiten gerichte organisatie. Daarmee maakten zij intern de overgang van een activiteitgeoriënteerde naar een procesgeoriënteerde organisatie. Zij willen groeien door de primaire werkprocessen te verbeteren. Dit doen zij op basis van metingen en door de kennis die zij opdoen tijdens het werken, optimaal te gebruiken.
Het beleid is daarbij gericht op ‘Samen werken aan een duurzame toekomst’.
Vanuit deze missie en visie op de toekomst formuleerden zij vier strategische doelstellingen met daarbij behorende speerpunten en kritieke succesfactoren.
Daarnaast richten zij zich op verdere professionalisering van de organisatie.

Afgelopen zomer startte St. Joseph een selectietraject voor een nieuwe totaal oplossing ter ondersteuning van de hiervoor genoemde punten en kiest nu voor ViewPoint van Itris.

François van de Wiel, Manager Finance & Control bij St. Joseph, zegt hierover: “Bij de selectie hebben wij naast de ‘oplossing’ ook heel sterk gekeken naar de ‘klik’ met de leverancier. Bij Itris bleek dat tijdens de demonstratie één consultant alles kon laten zien, dat schept vertrouwen. Dan kunnen wij dat zelf ook. Bovendien werkt ViewPoint zeer gebruiksvriendelijk en biedt het geïntegreerde functionaliteit.

De laatste weken hebben wij tijd gestoken in het maken van goede afspraken en een gedegen plan van aanpak voor de implementatie. Hiermee gaan wij nu direct aan de slag. Itris gaat St. Joseph faciliteren en biedt de oplossing bij: ‘van denken naar doen’. Daar gaan wij een gezamenlijk succes van maken”.

Foto: Rob Dekker, Directeur Bestuurder Woonstichting St. Joseph en Pim Kamstra, Commercieel Directeur Itris, bij de ondertekening van de langjarige overeenkomst.

Bron: Itris

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Itris in de CorporatieGids 2014 te bekijken.