Succesvol opzetten en implementeren van procesmanagement binnen jouw woningcorporatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Corporatiegids Live dit jaar is jaar op dinsdag 21 maart en vindt zoals gebruikelijk plaats in Expo Houten. Deze informatieve dag is speciaal voor corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen.

Handig, op één dag meerdere kennissessies van 45 minuten achter elkaar bijwonen, zeker wanneer je aan het oriënteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor jouw woningcorporatie. Om 10:00 geven wij samen met Woningstichting Woonbelang een presentatie over Succesvol opzetten en implementeren van procesmanagement binnen een woningcorporatie.

We vertellen hoe je een succesvolle implementatie start? Welke factoren zorgen ervoor dat procesgericht werken een succes wordt?

Bij veel woningcorporaties is het implementeren en succesvol maken van een procesmanagement traject niet zomaar een vanzelfsprekendheid. In deze sessie leggen wij aan de hand van praktijkvoorbeelden uit, welke succesfactoren hierbij helpen.

Als een corporatie procesgericht werkt, kunnen daarmee ook zaken als Primair systeem, Risicomanagement, Business Intelligence en Workflowmanagement goed en effectief ingericht worden. De mogelijkheden van Sensus BPM Online zijn hiervoor uitermate geschikt.

Ook voor corporaties die wel al succesvol zijn in procesgericht werken, bieden wij bruikbare tips & tricks!

Nick Weismann van woningstichting Woningbelang en Hans Bloemen presenteren deze sessie alle in-en outs om succesvol te zijn met procesmanagement. 

Schrijf je via de corporatiegids Live website in voor onze interactieve sessie en laat je inspireren door de aanpak van Woningbelang en Sensus process management.

AANMELDEN VOOR CORPORATIEGIDS LIVE 2023

Bron: Sensus, Foto: Sensus