Techxx richt zich op online dienstverlening tijdens CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"Twee ontwikkelingen binnen de sector merken wij momenteel op: het verbeteren van de interne bedrijfsvoering (kostenreductie) en het verhogen van de klantwaarde. Instrumenten om dit te realiseren zijn de inzet van online dienstverlening en de verschuiving van centrale naar decentrale afhandeling van post- en klantaanvragen." Dat stelt Henk Rakké, Business manager Wonen bij Techxx. Het bedrijf speelt tijdens CorporatiePlein, de bedrijfsvoering & ICT-beurs voor woningcorporaties in Expo Houten, dan ook in op deze trends.

"Uit oogpunt van effectiviteit en efficiency, waarbij processen verder geautomatiseerd worden, wordt het digitaal afhandelen van klantaanvragen steeds belangrijker," legt Henk uit. "De implementatie van een workflowsysteem zal in de visie van Techxx dan ook een belangrijk onderdeel vormen voor het uniform en efficiënt uitvoeren van werk- en klantprocessen."

"In de dagelijkse praktijk zal een optimalisatie plaatsvinden tussen een gedetailleerd workflowproces aan de ene kant en het afhandelen van aanvragen en meldingen op basis van Dossier-/Zaakgericht Werken anderzijds. Binnen KlantVenster - het KlantVolgSysteem van Techxx - wordt deze visie concreet ingevuld door geautomatiseerd dossiers aan te maken op basis van binnengekomen vragen of meldingen, waarna afhandeling plaatsvindt op basis van de workflow."

Techxx laat op 24 september tijdens CorporatiePlein deze integrale oplossing aan corporatiemedewerkers zien: "Hierin zijn onder andere de onderdelen van het verhuurmutatieproces, de workflow, het dossier, digitale inspectie op mobiele devices en het automatisch versturen van brieven opgenomen. Deze oplossing is ook in de cloud beschikbaar, en is daardoor interessant voor iedere corporatie, zonder dat hoge investeringen noodzakelijk zijn."

Daarnaast houdt Techxx tijdens CorporatiePlein enkele kennissessies. Henk: "Wij houden vanaf elf uur elk uur één kennissessie. Zo vertel ik om elf uur over ECMS, waar ik inga op hoe digitalisering bij corporaties de bedrijfsvoering kan ondersteunen. Daarnaast komen enkele woningcorporaties langs die vertellen over digitalisatie binnen hun organisatie, zoals Poort6, Domesta en Staedion. Om drie uur sluiten wij af met een sessie van Christine Willems, waarin zij vertelt over hoe het sociale 'out-of-the-box' intranet van Techxx corporatiemedewerkers in staat stelt optimaal te communiceren. Een heleboel informatie die je eigenlijk niet mag missen."

Techxx is tijdens CorporatiePlein te vinden op stand 49B.