Techxx; Wie zijn zij? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2013 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Techxx.


Techxx staat al 15 jaar garant voor stabiliteit, betrouwbaarheid en innovatie in ICT. Onze oplossingen ondersteunen vraagstukken op het gebied van Communicatie, Samenwerking, Kennisdeling en het optimaliseren van klantprocessen. Onze onderscheidende oplossingen worden ontwikkeld op Microsoft platformen, waaronder SharePoint en Office 365. Doordat onze oplossingen direct bijdragen aan gedefinieerde bedrijfsdoelstellingen, zijn wij een strategische ICT-partner voor onze klanten. Hierbij ontzorgen wij onze klanten door het bieden van transparantie, integere informatie, efficiënte werkprocessen en een betrouwbaar klantbeeld.

Aantal medewerkers: 38

Aantal klanten in corporatiemarkt: circa 85
Actief in corporatiemarkt sinds: 1997
Gebruikersvereniging: KlantVenster
Gebruikersgroepen Samenwerkingsovereenkomsten: Microsoft - Seneca - NEH - Gemnet - Kofax - I-FourC - Primair Systeem leveranciers

Techxx is in de corporatiemarkt actief met de diensten

De onderstaande oplossingen van Techxx vallen binnen de KlantVenster-suite
ERP-module Financieel

Factuurafhandeling - Factuurverificatie
ERP-module Beleid & sturing

Contractmanagement - Contract Management
ERP-module Relatiebeheer

KlantContactCentrum - Klant Contact Centrum Beheer relaties en contacten (CRM) - Contact Beheer Belangstellendenregistratie - Contact Beheer
ECM

Document management - E-Archief Workflowmanagement - E-Archief Documentcreatie - E-Archief Portals - Klant Contact Centrum, Huurdersportaal Internet - Interactieve websites Intranet - KlantVenster Intranet, Medewerkersportaal Digitale factuurverwerking - Factuurverificatie Digitale handtekening - Digitale Handtekening Case management - E-Archief
Business Intelligence
Managementinformatie - Informatiebroker Prestatie management – Informatiebroker

IT-diensten
Cloud Services - IT-beheer - Kantoorautomatisering - Security - Cloud System integrator

Specificaties
Platform gebaseerd op: Microsoft - Microsoft SharePoint - Microsoft Office 365
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: Afhandeling reparatieverzoeken en andere meldingen

Korte productbeschrijving
De KlantVenster-suite van Techxx, gebaseerd op Microsoft SharePoint, ondersteunt de bedrijfsvoering van woningcorporaties met Document Management, Portalen, Workflows, Apps en BI. Het KlantVenster-platform is het kloppend hart van de informatievoorziening en is een open en flexibel platform dat de basis vormt voor de diverse oplossingen van Techxx. KlantVenster zet de klant centraal door actuele informatie uit verschillende bronnen en systemen samen te brengen en een helder, betrouwbaar en compleet klantbeeld te presenteren. De modulaire opbouw en integratie bieden organisaties de mogelijkheid om proactieve digitale dienstverlening en klant- en zaakgericht werken gefaseerd te realiseren.

Referenties
Techxx heeft 85 klanten binnen de corporatiemarkt. Onze klanten zijn als referent te benaderen. Wij zoeken afhankelijk van uw wensen en interesses graag een passende referent.

Toekomstvisie
Online dienstverlening en digitalisering zijn inmiddels vanzelfsprekend. Klanten, medewerkers en stakeholders verwachten 24/7 toegang te hebben tot persoonlijke, relevante en juiste informatie. Om via Portalen en Apps klantprocessen efficiënt te ondersteunen dient de basis van de informatievoorziening op orde te zijn.

Bezoekadres
Siriusdreef 17-27, Hoofddorp
Postadres
Postbus 9, 2130 AA Hoofddorp
T 023 - 5574400
W www.techxx.nl
E info@techxx.nl Bron: CorporatieGids 2013