Tobias AX SaaS: omdat smaken verschillen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Cloud en SaaS zijn begrippen die niet meer zijn weg te denken. Snelheid, bereikbaarheid, transparantie en veiligheid zijn andere termen die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn.
Met het begrip Cloud heeft u inmiddels uitgebreid kennis kunnen maken door onze producten Flexiciel, Mareon, en Archief Compact die wij vanuit de Aareon Private Cloud beschikbaar stellen.
Het begrip Saas (Software-as-a-Service) is ook niet volledig nieuw – denkt u hierbij maar eens aan ons Beleidsportaal. Nu stellen wij ook Tobias AX SaaS aan u voor. Een volgende stap die uw organisatie nog efficiënter maar ook flexibeler maakt.

Standaardisatie
Initiatieven als CORA en VERA, het omarmen van marktstandaarden als S@les in de bouw door de sector maar ook de veranderende regelgeving en het verscherpte toezicht op corporaties maken dat processen en inrichting van systemen steeds meer gestandaardiseerd worden. Tobias AX SaaS is gebaseerd op deze standaarden.

Totaaloplossing
Met Tobias AX SaaS bieden wij u een volledige omgeving waarmee u uw organisatie kunt faciliteren. Tobias AX SaaS omvat namelijk niet alleen onze ERP-oplossing maar wij bieden u ook onze rapportagetool Radar en de kantoorapplicaties van MS Office. Wij begrijpen als geen ander dat velen ook nog interfaces hebben met systemen van derden – bijvoorbeeld een regionaal woonruimte-verdeelsysteem. Ook deze interfaces maken deel uit van onze SaaS-oplossing. Klanten die nog verder willen gaan, kunnen wij eenvoudig voorzien van functionaliteit om de factuurstroom te digitaliseren.

Sommige corporaties zijn meer gelijk dan anderen.
Vrij naar George Orwell kunnen we ook constateren dat er ook nog verschillen bestaan tussen corporaties. Een bepaalde mate van keuzevrijheid blijft mogelijk.Voor diegenen die zich vrijwel volledig conformeren aan de standaard bieden wij – zoals hierboven beschreven - Tobias AX SaaS Standaard. We bieden daarmee qua implementatie een ongekend korte doorlooptijd tegen zeer lage kosten én een minimale belasting voor uw organisatie. Maar wel met de kwaliteit die u van ons gewend bent en mag verwachten.

Corporaties, die de informatie-architectuur toch iets meer willen toespitsen op de eigen organisatie, bieden wij Tobias AX Saas Specifiek. Daarmee kunt u Tobias AX SaaS Standaard uitbreiden met functionaliteit voor andere processen. Denk daarbij aan projecten, urenregistratie, mobiele inspectie, enz. Uiteraard zijn ook de implementatie en inrichting daarvan gebaseerd op onze standaarden. Dus ook dan nemen wij u veel werk uit handen.

Aareon Smart World
Aareon levert meer producten uit de cloud. Flexiciel - ons huurderportaal - en Mareon - het leveranciers portaal - zijn 2 producten die zorgen voor nog meer efficiency en kostenbesparing. Ook deze producten worden geleverd vanuit de Aareon Private Cloud en zijn naadloos te gebruiken in combinatie met elke variant van Tobias AX SaaS.

Gemak
Met Tobias AX SaaS nemen wij u veel werk uit handen, bent u altijd voorzien van de laatste versie van onze producten en heeft u geen omkijken meer naar de omgeving. Updates van de software, monitoring van de omgeving en het beheer daarvan worden door Aareon uitgevoerd. U merkt daar niets van. Wij kunnen daarin zelfs nog een stap verder gaan door een aantal onderdelen van het applicatiebeheer voor onze rekening te nemen.

Abonnementsprijs
Tobias AX SaaS bieden wij aan in abonnementsvorm. Wij spreken met elkaar af gedurende welke periode u over welke functionaliteit wilt beschikken. We brengen gedurende die periode een vast bedrag in rekening. Dit betekent dat u ook niet te maken krijgt met onvoorziene kosten.

Innovatief, veilig en transparant
Met Tobias AX SaaS bieden wij u een innovatieve oplossing in een uitermate veilige omgeving en volledige transparantie van en inzicht in de kosten hiervoor.

Voordelen Tobias AX SaaS:
- Implementatie gebaseerd op standaarden
- Lagere beheerskosten
- Geen up-front investeringen voor software
- Altijd up-to-date functionaliteit
- Veilig, snel en betrouwbaar

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2015 te bekijken.