TOP Event LEAN voor woningcorporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Donderdag 17 september 2015 organiseert AvW2 het volgende TOP Event LEAN voor de woningcorporaties. Een exclusieve bijeenkomst voor bestuurder, directie en management van woningbouwcorporaties. Het thema is: LEAN verbetert de sturing van uw processen.

We starten de middag met een bezoek aan Scania. U hoort en ziet hier wat Scania in Zwolle in ruim 20 jaar met LEAN heeft bereikt. Daarna wordt de brug geslagen tussen wat u in 'de fabriek' heeft gezien en de corporatiewereld. Sprekers uit de sector nemen u mee in de resultaten die zij met LEAN hebben behaald. Aan bod komt dat zowel voor de organisatie als voor de medewerkers in korte tijd zichtbare resultaten te behalen zijn. Inzicht en rust in het werk voor de medewerkers en besparingen van € 50.000 - € 300.000 voor de organisatie zijn daar voorbeelden van. Uw collega woningcorporaties zullen concrete resultaten van LEAN in de processen toelichten. Uiteraard delen zij ook de obstakels met u. In het programma is veel ruimte voor interactie en het delen van kennis en ervaring.

Programma
- 12:45 uur Ontvangst Scania Zwolle
- 13:00 uur LEAN bij Scania - toelichting door Scania
- 14:00 uur Rondleiding fabriek Scania
- 16:00 uur Van vrachtwagens naar corporaties
- 17:00 uur LEAN bij Woningcorporaties; Op welke manier verbetert LEAN de sturing van uw processen - 2 voorbeeldprojecten met concrete resultaten
- 18:30 uur Afsluiting met een hapje en een drankje
- 19.30 uur Einde

Kosten
De kosten voor deelname aan het TOP Event LEAN voor de woningcorporaties bedragen € 150,- exclusief BTW per persoon.

Aanmelden
Meld u aan via info@AvW2.nl.

Bron: AvW2

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van AvW2 in de CorporatieGids 2015 te bekijken.