TOPdesk: Dienstverlening ondersteunen tijdens en na de coronacrisis

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Ruben Stokx-Vos, Accountmanager bij TOPdesk.

TOPdesk biedt een eenvoudige en op maat gemaakte servicemanagementtool voor diverse bedrijven en instellingen, begint Ruben. “Onze tool is schaalbaar en biedt uitkomst bij verschillende afdelingen, van IT tot HR. Het verschil met veel andere tools is dat het afdeling overstijgend werkt en dus de samenwerking kan bevorderen. Zeker in deze tijd waarbij op afstand werken vaak de norm is, zien wij bij veel organisaties de behoefte naar het professionaliseren en digitaliseren van zowel de interne als externe dienstverlening. TOPdesk kan hierin mee denken.”

Grip op dienstverlening
Bedrijven en instellingen kunnen bij TOPdesk terecht met vragen als ‘hoe kunnen wij grip krijgen op onze dienstverlening’ en ‘hoe kunnen onze dienstverlenende afdelingen aan de organisatie bijdragen’. Ruben: “Bestaande klanten zijn uiteraard ook welkom om te praten over de laatste ontwikkelingen en te sparren over dienstverlening tijdens en na de coronacrisis.”

Kennissessies
Bezoekers kunnen daarnaast ook bij TOPdesk terecht voor twee kennissessies. “In de eerste gaan wij in op de werking van de tool zelf. Op welke manier kan deze corporaties ondersteuning bieden bij bestaande uitdagingen op onder andere facilitair management gebied. De tweede sessie is gericht op werken tijdens en na de coronacrisis. Welke ontwikkelingen zijn er gaande en hoe kan TOPdesk bijdragen aan eenvoudige en structurele oplossing voor met name werkplekbeheer. Denk aan de veilige terugkeer naar kantoor, maar ook aan hoe een goed systeem straks bij beperkte flexplekken een belangrijke rol kan spelen.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: TOPdesk