TOPdesk: Samenwerken op een makkelijke manier faciliteren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Processen integraal oppakken wordt steeds belangrijker voor woningcorporaties. Goed kunnen samenwerken is daarvoor essentieel. Hoe faciliteer je zo’n werkwijze? TOPdesk vertelt er op 23 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken voorafgaand aan de beurs alvast met Ruben Stokx-Vos.

TOPdesk is een servicedesktool die samenwerken op een makkelijke manier faciliteert, begint Ruben het gesprek: “Dit doen we middels een overzichtelijke registratie en afhankelijk van je tickets en meldingen of proactieve taken. Onze klanten werken via TOPdesk met meerdere afdelingen samen, zoals Facilitair, ICT of HR. Hierdoor besparen organisaties tijd en moeite, en wordt rapporteren gemakkelijk en inzichtelijk gemaakt voor sturingsinformatie. Inmiddels hebben wij ruim 25 jaar wereldwijde ervaring met ruim 5.000 klanten wereldwijd.”

Dienstverlening naar een hoger niveau
Door samenwerking en de overdraagbaarheid van werkzaamheden te vergemakkelijken, zorgt TOPdesk dat je over meerdere disciplines efficiënt en tijdbesparend te werk kunt gaan, gaat Ruben verder. “Zo ontzorgen we met onze software, best practices en kennis medewerkers en klanten. TOPdesk zorgt daarmee voor een professionalisering binnen organisaties, waardoor de dienstverlening naar een hoger niveau getild kan worden.”

Kennismaken en nieuwe module
Op CorporatiePlein kunnen bezoekers kennismaken met de software van TOPdesk. Ruben: “Zo geven wij kennissessies waarin wij niet-klanten meer willen vertellen over wie wij zijn als organisatie, wat wij doen, waar we goed in zijn en waarom organisaties bij ons terecht komen. Hierbij zullen we ingaan op de software, onze organisatie in het algemeen én de toepasbaarheid van het product binnen de corporatiesector.”

“Daarnaast organiseren we een sessie voor huidige en nieuwe klanten waarin we een module laten zien die wij hoog op de prioriteit van ontwikkeling hebben staan voor de komende jaren: het nieuwe Asset Management. Ook zijn er de laatste tijd veel ontwikkelingen op het gebied van TOPdesk Mobile, waarin we de deelnemers ook mee willen nemen in de nieuwste functionaliteiten. Benieuwd? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze stand.”

TOPdesk is te vinden op stand 19 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: TOPdesk