Twee nieuwe websites voor De Twee Snoeken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De Twee Snoeken lanceert vandaag niet één, maar twee nieuwe websites. De website van het moederbedrijf www.tweesnoeken.nl fungeert voortaan als een portaal voor de drie divisiesites van het bedrijf: Architectuur, BouwConnect en WoonConnect. Deze structuur illustreert perfect de breedte van de bedrijfsactiviteiten en onderstreept tegelijk de onderlinge samenhang van de verschillende specialismen.

De website www.tweesnoekenarchitectuur.nl richt zich specifiek op architectuur, interieur en stedenbouw. Een uitgebreid projectoverzicht weerspiegelt de diversiteit van het portfolio en het scala  aan vakinhoudelijke expertises. De architectuurwebsite heeft een volledig nieuwe vormgeving gekregen met veel grote foto’s, en weerspiegelt ook de nieuwe dynamiek in het team. Na de pensionering van een aantal collega’s en het afscheid van Maarten Willems, waait in het team van architecten, interieurarchitecten en projectleiders een hele nieuwe wind, gestoeld op kwaliteit, enthousiasme en vernieuwing.

Aart Wijnen, algemeen directeur van De Twee Snoeken: ‘Deze twee nieuwe websites waren noodzakelijk om de structuur van de organisatie en onze brede ervaring op een heldere manier weer te geven. De Twee Snoeken heeft zich in de loop der jaren enorm ontwikkeld. Vanuit een architectenbureau zijn we inmiddels  uitgegroeid tot een team van circa 100 ontwerpers, technici, kostendeskundigen, bouwfysici, ict’ers en communicatiedeskundigen. Naast het ontwerpen van gebouwen en interieurs, staan wij voor een integrale aanpak in de bouw. Zo hebben wij de BouwConnect Bibliotheek ontwikkeld, de grootste online BIM-objectenbibliotheek in Nederland. Maar ook WoonConnect, dé online applicatie voor woningdigitalisering. Met de interactieve dynamische gebouwmodellen laten overheden en commerciële partijen woningprojecten (ver)bouwen, terwijl de bewoner aan de knoppen zit. Hele woonblokken, straten, wijken, dorpen en steden worden op die manier duurzamer (gasloos, nul-op-de-meter), comfortabeler en levensloopbestendig gemaakt.’

Bron: De Twee Snoeken