Tweeweg IT: Samen lossen we I&A-vraagstukken op

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Een continu veranderend speelveld vraagt om corporaties die meebewegen met alle I&A-ontwikkelingen. Een partner die daarbij meedenkt bij wat het beste is voor jouw organisatie, kan daarbij het verschil maken. Tweeweg IT vertelt op CorporatiePlein meer over hoe het corporaties hierbij kan ondersteunen, en wij spraken alvast met eigenaar Bart Ockerse.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
In de huidige wereld die bol staat van cyberbedreigingen, een wildgroei aan informatiesystemen en de wens om overal en altijd flexibel te werken, is het belangrijk om een prettige en professionele sparringpartner te hebben voor I&A-vraagstukken. Wij ervaren de behoefte aan proactief meedenken in plaats van antwoorden geven op een vraag. Door gedegen en persoonlijk samen te werken maken wij graag dat verschil.

Tweeweg IT ondersteunt corporaties in het adviseren en uitvoeren van hun I&A-beleid en met name op de deelgebieden beveiliging, cloudcomputing en ondersteuning in IT-beheer. Wij helpen met het maken van de juiste cloudkeuzes en migraties naar een private cloud en/of Microsoft 365-omgeving. Maar niet zozeer wát we doen is van belang, met name hoe we dit samen met elkaar doen maakt ons onderscheidend. Wij zorgen er weer voor dat corporaties niet het gevoel hebben een ‘nummer’ zijn bij hun IT-partner, maar mensen die met mensen werken. Samen zoeken naar verbeteringen, veiliger werken en efficiënter maken van I&A-processen.

Het koppelen van informatiesystemen en het bouwen van laagdrempelige workflows zijn bijvoorbeeld oplossingen tegen toenemende personeelstekorten of ontevreden medewerkers die repeterend werk moeten doen. Laat collega’s eenvoudig makkelijker werken zodat ze prettiger hun werk kunnen doen.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Op onze stand kun je terecht met vragen als: hoe weten we nou of wij goed beschermd zijn tegen cybercriminaliteit, hoe communiceer ik over ransomware, kan ik een second opinion krijgen op onze IT-omgeving, hoe zorg ik ervoor dat onze medewerkers flexibel én veilig kunnen werken of hoe krijg ik meer inzicht in mijn data met Microsoft 365? Maar ook; hoe kan Tweeweg IT onze I&A-medewerkers verder helpen of wat is verstandig om uit te besteden of zelf te blijven doen?

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Onze klanten krijgen het gevoel dat er nieuwe I&A-collega’s aan het werk zijn als ze samenwerken met Tweeweg IT en geen nummer zijn. Wil je ook dat gevoel weer krijgen bij een IT-partner? Kom dan langs bij ons op de stand.

Tweeweg IT is op CorporatiePlein te vinden op stand 19.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Tweeweg IT