Uitnodiging ronde tafel: De architectuur van de datagedreven woningcorporatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De woningcorporatie wordt steeds meer datagedreven. Welke data architectuur is daarvoor nodig? Datatagedreven werken is een mooie ambitie, maar hoe maak je dit mogelijk? Er wordt voldoende data gegenereerd, er zijn rapportages beschikbaar, maar écht waarde uit data halen is nog een uitdaging. De standaardrapportages van je leverancier zijn op zich goed, maar je hebt behoefte aan meer flexibiliteit in je rapportages en je wilt naast je ERP ook data uit andere bronnen ontsluiten en combineren.

Zoals altijd leiden vele wegen naar Rome. Wat is de ideale weg? Hoe kun je je dataplatform aanpassen om maximaal voordeel te halen uit standaardisering én op flexibele wijze te voorzien in de vele uiteenlopende informatiebehoeften binnen je organisatie? Hoe zorg je ervoor dat het dataplatform niet te complex wordt? Hoe zorg je voor gebruikersgemak, naadloze aansluiting op CORA/VERA en toekomstbestendigheid? Om maar een paar uitdagingen te benoemen….

De visie rondom datagedreven werken dient te worden vertaald naar een toekomstgerichte data architectuur. Dit thema staat centraal tijdens de ronde tafel sessie die Valid samen met Wonen Zuid organiseert, specifiek voor woningcorporaties in Midden- en Zuid-Nederland.

Graag nodigen we je uit om samen met collega’s en experts het gesprek aan te gaan.

Wanneer:
8 juni van 14:30 - 18:00

Waar:
V-Tower Valid - Flight Forum 565, Eindhoven

De sprekers:
Albert van Heugten - Manager Informatievoorziening en Automatisering bij Wonen Zuid
Sandra Vestjens-Ortmans - Adviseur Informatievoorziening bij Wonen Zuid
Joost Wijdeven - Senior consultant Valid Digital Business

Wonen Zuid heeft de afgelopen jaren vele stappen gezet op het pad van datagedreven werken, met hulp van Valid Digital Business. De sprekers nemen je graag mee op dit pad en delen graag hun visie, ervaringen en lessons learned. 

Wij kijken uit naar een interessante en leerzame ronde tafel sessie. Aanmelden kan hieronder. Wees er op tijd bij, want er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Graag ontvangen wij jouw reactie vóór 26 mei.

Aanmelden kan via deze link.

Bron: Valid, Foto: Valid