Unexus op de CorporatieGids LIVE Kennisdag: waarom meer dan 50 woningcorporaties voor Unexus kiezen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Dankzij het in ons gestelde vertrouwen en de jarenlange ervaring zijn wij als Unexus inmiddels experts binnen de woningcorporatiesector. Met die relevante en actuele vakkennis kunnen we adequaat acteren op alle specifieke wensen en ontwikkelingen. Wij weten wat er speelt binnen de branche en werken samen met onze meer dan 50 woningcorporatieklanten om, nu en in de toekomst, perfect aan te sluiten op hun behoeftes. Om ook nieuwe woningcorporaties te laten kennismaken met Unexus en ons communicatieplatform, doen wij op dinsdag 11 mei mee mee aan de CorporatieGids LIVE Online kennisdag. Deze dag is gratis (online) te bezoeken voor medewerkers van woningcorporaties en vormt een perfecte gelegenheid om snel veel relevante kennis op te doen en je eventuele vragen aan ons te stellen.

In onze kennissessie ‘Unexus: Bereikbaarheid anders organiseren’ gaan we in op actuele thema’s. Zo bespreken we de werking van telefonie in een thuissituatie, het gebruik van kanalen als chat en WhatsApp, de nieuwe Teams integratie en het zicht houden op de beschikbaarheid van je collega’s. Verder belichten we natuurlijk de vele mogelijkheden van het platform, de toekomstige ontwikkelingen en kom je te weten waarom Unexus Connect het meest gebruikte telefonieplatform binnen de corporatiebranche is.

Werk je bij een woningcorporatie of ken je iemand die bij een corporatie werkt en geïnteresseerd is in het onderwerp? Meld je ook aan en luister welke voordelen Unexus jouw corporatie kan bieden. We zien jullie graag online op dinsdag 11 mei bij onze sessie.

Registreer je via deze link en tot dan!

Bron: Unexus, Foto: Unexus