Unified: Zorgeloze ICT-dienstverlening met hybride cloudoplossingen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Director Sales & Operations Sten Beernink van Unified B.V.

Zelden heeft een maatschappelijke discussie zo’n vlucht genomen als die van het thuiswerken, begint Sten. “Is het veilig? Werken we wel efficiënt? Is dit het nieuwe normaal? Vragen die soms eenvoudig, soms lastiger te beantwoorden blijken. Feit is dat de mogelijkheden bestaan en razendsnel getest zijn. En het mooie is; we hebben allemaal een keus hoe en in welk tempo we deze transformatie omarmen.”

Hybride cloudoplossingen
Tijdens de hybride versie van CorporatiePlein, beantwoordt het team van Unified alle bezoekersvragen op dit gebied. “We gaan in op de rol van hybride cloudoplossingen, lokale dataopslag en zeker ook op end-point security. Aan de hand van lessons learned, praktijkervaring en ICT-ontwikkelingen voorzien we bezoekers graag van advies en delen we onze kennis. Uiteraard komen ook gebruikerservaringen en slimme tools om gebruik te omarmen aan bod. Zorgeloze ICT-dienstverlening – faciliterend en een basis voor innovatie – zorgt er immers voor dat men zich volledig kan richten op de eigen dienstverlening.”

Unified365 en het Woonetiket
“Daarnaast organiseren we twee kennissessies op onze stand. Om 10:30 belichten we de kracht van Unified365, waarmee elke corporatiemedewerker veilig en flexibel kan werken. Daarnaast tonen we in de middagsessie om 14:00 het Woonetiket, dat beschikbare data van het bevoegd gezag over een object toont op basis van de BAG-code.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Unified