ValidSign: Bedrijfsprocessen versnellen door de ondertekening te automatiseren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het digitaal ondertekenen van een document, contract of overeenkomst kan de snelheid van een bedrijfsproces snel doen vergroten. Wat zijn hiervan de mogelijkheden en hoe groot is de winst die je hiermee boekt? ValidSign vertelt er meer over op CorporatiePlein, en wij spraken vooraf alvast kort met Marketing Specialist Attika Boonzaaijer.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
ValidSign is dé digitale handtekeningsoplossing binnen de corporatiemarkt. Inmiddels gebruiken al meer dan 125 woningcorporaties de digitale handtekeningoplossing van ValidSign voor een tal van verschillende processen. Corporaties kunnen bij ons terecht voor het digitaal ondertekenen van documenten zoals huur-, arbeids- en inkoopovereenkomsten. Op CorporatiePlein leggen we graag de focus op het versnellen van je bedrijf, het versimpelen van de ondertekening en het verbeteren van de klantervaring middels ValidSign.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Wil jij meer uit ValidSign halen of heb je vragen over het gebruik? Kom dan bij ons langs op stand nummer 47. Ben je nog geen klant bij ValidSign? We geven je graag een korte demonstratie van het volledig vernieuwde platform.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Met het ValidSign-platform is het gemakkelijk om je bedrijfsprocessen te versnellen door de ondertekening te automatiseren. Binnen een corporatie gaan er jaarlijks duizenden documenten heen en weer die ondertekend dienen te worden. Of het nu gaat om een huurcontract, inkoopcontract of arbeidsovereenkomst, al deze documenten moeten door meerdere personen worden ondertekend en vaak moeten deze personen ook allemaal een eigen origineel hebben. ValidSign maakt het mogelijk om dit volledig digitaal te doen.

Omdat ValidSign integreert met tal van applicaties, is het heel eenvoudig om het gehele proces vloeiend te laten verlopen. Integreer onze oplossing met jouw DMS, HRM, Zaak- of CRM-systeem, zoals SharePoint, AFAS, iBabs, Nintex, SAP of Salesforce om jouw documenten digitaal te laten ondertekenen vanuit jouw vertrouwde applicaties. De ondertekende documenten worden direct gearchiveerd op de juiste locatie in het systeem.

ValidSign is op CorporatiePlein te vinden op stand 47.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: ValidSign