Veel vertrouwen corporaties in toekomst BIS NOA

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In 2014 hebben de corporaties die gebruikmaken van BIS NOA, hun contract verlengd met gemiddeld ruim 6 jaar. Hieruit blijkt een groot vertrouwen in BIS NOA. Ruim 150 corporaties maken inmiddels gebruik van dit, in de ogen van gespecialiseerde ICT-partners, meest open systeem.

Peter Bos, manager Commercie bij NCCW: "BIS NOA is het meestgebruikte ERP-systeem voor corporaties tot 10.000 VHE's en dat is niet voor niets. Het afgelopen jaar hebben meerdere corporaties hun contract met 10 jaar verlengd. Corporaties zien dat wij veel investeren in BIS NOA en dat het een stevig fundament is om als open systeem keten- en bedrijfsprocessen goed te ondersteunen. Pas geleden is de sterk vernieuwde module Planmatig Onderhoud beschikbaar gekomen. De eerste klanten, die ook hebben meegeholpen bij het ontwikkelen, zijn hiermee inmiddels live. Ook van onze vele investeringen in de Corporatie Cloud profiteren onze BIS NOA-klanten volop mee. In combinatie met onderdelen voor Onderhoudsprocessen en integratie Digitale Factuurverwerking worden uitstekende business cases gerealiseerd. Ook kan BIS NOA eenvoudig integreren met klantportalen en systemen van derden."

Sterke basis
Pas geleden verlengde SCW uit Tiel nog het BIS NOA-contract met 7 jaar. Bas de Bruijn bij SCW Tiel zei hierover het volgende: "We kunnen met de basis van BIS NOA prima uit de voeten en hebben geen reden om ons heen te kijken. We kiezen hiermee voor stabiliteit en zekerheid, zodat we ons kunnen focussen op andere zaken dan het primaire systeem." Peter Bos: "Doordat het fundament goed is, kun je met het een gerust hart investeren in extra mogelijkheden. NCCW ontzorgt."

Nieuwe module
In december 2014 is de nieuwe module Planmatig Onderhoud geïntroduceerd. Naast nieuwe schermen is veel functionaliteit toegevoegd, geheel toegespitst op de huidige manier van werken. De vernieuwde module werkt onder meer met een portaal waardoor de corporatie een beter overzicht heeft in begroting versus realisatie en makkelijk gegevens kan aanpassen. Daarnaast is de module flexibel in te richten doordat de corporatie zelf extra velden kan definiëren en de schermopbouw kan bepalen. Ook het monitoren en zoeken is een stuk eenvoudiger geworden.

Informatievoorziening
Peter Bos besluit: "De laatste jaren is ook de informatievoorziening uit BIS NOA sterk verbeterd. Je kunt vrijwel elke rapportage vrij eenvoudig uit BIS NOA halen, of het nu gaat om real-time informatie of informatie die je in de tijd wilt uitzetten. Kortom: we zijn blij met het door de corporaties in ons gestelde vertrouwen en we gaan ook in 2015 weer ons uiterste best doen om dit waar te maken."

Bron: NCCW

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NCCW in de CorporatieGids 2014 te bekijken.