‘Verbeteringen in bedrijfsvoering opsporen en monitoren met rapportages’

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Steeds meer corporaties maken gebruik van rapporten om verbeteringen in de bedrijfsvoering op te sporen en te monitoren. Een goede ondersteuning van ICT is daarbij onontbeerlijk. HB Software vertelt hier op 27 september meer over tijdens CorporatiePlein en voorafgaand aan de beurs spraken wij daar alvast kort over met Jan van Vliet.

“HB Software implementeert al 25 jaar ERP- en reporting systemen voor woningcorporaties,” begint Jan. “Wij verkopen daarnaast HB Vastgoed: een gespecialiseerd systeem voor Vastgoed projectontwikkeling en Exsion Reporting. Daarbij zijn aparte prognosemodellen voor een stichtingkostenopzet en cashflow ontwikkeld.”

SQL database
Tijdens CorporatiePlein vertelt HB Software over hoe haar software corporaties kan helpen bij het maken van rapporten. “Dit jaar hebben wij daarbij een nieuw product beschikbaar voor de corporatiesector: Exsion Reporting voor SQL databases,” vertelt Jan. “Elke corporatie wil op een eenvoudige manier data uit databases kunnen halen om informatie met elkaar te combineren. Gebruikers kennen de schermen van hun applicatie en willen op basis daarvan rapporten kunnen maken, zonder dat het maken veel technische kennis vergt of het beheer van deze rapporten heel complex en tijdrovend is. Dit concept is al jaren succesvol met ons product Exsion Reporting voor Dynamics, en hebben nu ook een product met dezelfde voordelen voor elke Microsoft SQL database.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: HB Software

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

HB Software is op CorporatiePlein te vinden op stand 27