Vergroot uw kennis met Audittrail

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Wij vinden het belangrijk om kennis te delen. En dat doen we graag met u! Om deze kennis ook echt te delen, organiseren wij, soms in samenwerking met één van onze partners, regelmatig webinars met uiteenlopende onderwerpen. Al deze onderwerpen nemen u mee om meer kennis op te doen met betrekking tot privacy, informatiebeveiliging, kwaliteit, risicomanagement en bewustwording.

Upcoming Webinars
Wilt u uw kennis vergroten? Ja, wat goeeeed! Dat vinden wij leuk om te horen. Bekijk snel op www.audittrail.nl/webinars of er een webinar naar uw keuze tussenstaat. Mist u een webinar? Laat het ons dan weten wat u behandeld wilt zien, want wij luisteren graag naar onze opdrachtgevers en “fans”. Alles is mogelijk, zolang het maar te maken heeft met risicomanagement, business control, informatiebeveiliging, privacy, bewustwording of kwaliteit. 

Audittrail
Audittrail is de advies- en consultancypartner bij wie u al uw compliance vraagstukken kunt beleggen.
We zijn een team van innovatieve, gespecialiseerde enthousiastelingen die altijd streven de verwachting van de klant te overtreffen. Onze expertise ligt binnen de domeinen privacy, informatiebeveiliging, awareness, GRC (Governance, risk & compliance), kwaliteit en audit.

Mede dankzij onze partners zijn we in staat met innovatieve oplossingen uw compliance vraagstukken te beantwoorden en op te lossen. Zo krijgt u sneller en beter controle, en blijft u ook in control. 

Bron: Audittrail, Foto: Audittrail