Viveste gaat helemaal digitaal met ShareWorX

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Viveste is een compacte, geoliede organisatie met 47 professionals die met haar partners samenwerkt in en voor Houten. We zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk mensen in Houten kunnen wonen zoals ze graag willen wonen. We helpen de mensen die dat zelf niet kunnen regelen en stimuleren mensen die dat wel zelf kunnen. We bouwen aan wijken waar bewoners met trots kunnen wonen. Als lokale corporatie zijn wij in Houten de verbindende factor voor alle instanties die dit streven ondersteunen.

Het project ‘Viveste gaat helemaal digitaal’ is gestart. Helemaal digitaal wil zeggen vrijwel geen papierstromen meer, alles digitaal te raadplegen met één druk op de knop en medewerkers die hun stukken zelf archiveren. Dit gaat natuurlijk niet van de ene op de andere dag maar het streven is over een periode van 1 tot 1 ½ jaar dit resultaat te bereiken.

Om dit te realiseren is gekozen voor ShareWorX. Dit systeem biedt veel ‘slimme’ functionaliteiten, is toekomstrobuust, ondersteunt het LEAN-werken, de mogelijkheid om nog slimmer en efficiënter te werken, het zaakgericht werken, etc.

Bron: Square DMS

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Square DMS in de CorporatieGids 2014 te bekijken.