Vrijheid in ICT, wendbaarheid en ontzorging centraal bij NCCW op CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"NCCW wil het op CorporatiePlein over drie belangrijke zaken hebben: vrijheid in ICT, wendbaarheid en ontzorgen. Hiermee kunnen woningcorporaties een moderne organisatie worden; een organisatie die effectief en efficiënt samenwerkt met huurders én partners." Dat stelt Peter Bos van NCCW, één van de exposanten op 24 september tijdens CorporatiePlein, het bedrijfsvoering & ICT-evenement voor woningcorporaties in Expo Houten.

Volgens Peter uiten die drie punten zich in drie pijlers: de ERP-systemen BIS NOA en Property Management en het BPM- en integratieplatform Corporatie Cloud. "Het afgelopen jaar hebben veel BIS NOA-klanten hun contract verlengd en is het product verrijkt met nieuwe modules. Deze ontwikkelingen doen we vaak samen met onze klanten, zodat de positieve impact bij een corporatie groter is."

"Omdat BIS NOA is doorontwikkeld tot een open systeem, integreren en koppelen we inmiddels met ruim vijftig applicaties. Ook van andere ICT-leveranciers. In dit kader profiteert BIS NOA mee van de ontwikkeling van de Corporatie Cloud. De marktgroei van dit platform is spectaculair te noemen; bijna zestig corporaties maken hier inmiddels gebruik van."

"Daarnaast wordt met Property Management binnenkort een nieuwe oplossing als opvolger van First NOA in de markt gezet. Property Management komt uit de Unit4/NCCW-stal, en NCCW heeft hiervoor een exclusieve samenwerkingsovereenkomst met Unit4 afgesloten."

"Door in te zetten op deze drie pijlers - BIS NOA, Property Management en de Corporatie Cloud - kunnen wij de gehele corporatiemarkt bedienen. Voor meer informatie over één van deze pijlers, nodigen wij corporaties van harte uit op de stand van NCCW tijdens CorporatiePlein.

NCCW is tijdens CorporatiePlein te vinden op stand 48.