VVA: Corporaties ondersteunen om slim en veilig technologische vooruitgang te boeken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De technologische ontwikkelingen in de sector gaan enorm snel. AI, RPA maar ook dreigingen op het gebied van privacy en informatiebeveiliging vragen om een organisatie die zichzelf voorbereidt op de toekomst. Wat daarvoor nodig is, vertelt VVA op 14 september tijdens CorporatiePlein. Wij spraken voorafgaand aan de beurs alvast met Partner Martijn Videler.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Bij VVA staan drie thema’s centraal op CorporatiePlein 2023: Security Challenge, AI adoptieprogramma en de RPA bibliotheek.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Iets unieks beleven met jouw organisatie? Dat is mogelijk met onze Security Challenge! Je organisatie wordt opgesplitst in teams die het tegen elkaar opnemen. Ieder team leert denken als een hacker, wat medewerkers bewust maakt van hun kwetsbaarheid en hun weerbaarheid vergroot.

Benieuwd hoe je AI-toepassingen zoals ChatGPT, Microsoft Co-pilot, Midjourney en DALL-E op effectieve en veilige manier inzet op de werkvloer? Kom langs en laat je informeren over onze drie diensten: eenmalige AI-workshop, leergang met modules die je zelfs kiest en structurele AI adoptieondersteuning met onze DigiCoaches op de werkvloer.

Ben je benieuwd naar onze rijke bibliotheek van RPA-toepassingen die we inmiddels met meer dan vijftien corporaties hebben ontwikkeld? Kom langs en check of jouw organisatie ook kan profiteren van deze softwarerobots zoals collegacorporaties dat al langer doen.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
De ondertitel van ons VVA-logo luidt niet voor niets ‘Futurizing your business’. We helpen corporaties om slim en veilig technologische vooruitgang te gebruiken. Onze DigiCoaches ondersteunen medewerkers op de werkvloer met het verbeteren van hun digitale vaardigheden. Tegelijkertijd introduceren nieuwe technologische ontwikkelingen ook nieuwe cyberrisico’s. VVA onderscheidt zich met unieke informatiebeveiligingsproducten en -diensten die we in co-creatie met corporaties hebben ontwikkeld, zoals onze Security Challenge, de ‘Mag ik dit delen’-app, de Hacksimulatie en de online AVG-escape room.

VVA is op CorporatiePlein te vinden op stand 63.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: VVA