Waterweg Wonen live met vernieuwd Huurdersportaal

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Na woningcorporaties Leystromen en Elan Wonen heeft nu ook Waterweg Wonen het gestandaardiseerde Huurdersportaal van Batavia Groep live gebracht. De Vlaardingse corporatie is daarmee overgestapt van het op maat gemaakte Huurdersportaal naar de standaardversie van het portaal.

Eerste prijs voor Waterweg Wonen
Waterweg Wonen was een van de eerste corporaties die in 2010 een Huurdersportaal heeft ontwikkeld, mét succes. Dat bleek uit de eerste prijs die de corporatie in 2011 werd toegekend voor de beste website van de hele woningcorporatiesector. Hierin was ook een belangrijke rol weggelegd voor het huurdersportaal mijn.waterwegwonen.nl. Het portaal dat Batavia Groep in nauwe samenwerking met de woningcorporatie heeft ontwikkeld.

Nieuw in het Huurdersportaal
Na 3 jaar is de corporatie onlangs overgestapt naar het nieuwe, gestandaardiseerde Huurderportaal mijn.waterwegwonen.nl, dat voorzien is van nieuwe functionaliteiten, zoals onder andere:

Gebruiksvriendelijker keuzemenu
Responsive design voor smartphones en tablets
Inloggen via social media

Nieuwe klanten Huurdersportaal
In 2014 gaan de volgende 5 corporaties hun huurders ook de mogelijkheid bieden om zaken online te regelen met het Huurdersportaal van Batavia Groep: De Kombinatie, WoCom, Heuvelrug Wonen, SSH en Huis & Erf.


Bron: Batavia Groep