Webinar: Maak kennis met het vernieuwde AM Presentatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Afgelopen maanden hebben we met elkaar verplicht een verschuiving doorgemaakt van werken op kantoor naar het digitaal werken. Wat is er mooier dan om in deze digitale tijden voor iedereen in de organisatie het complexbeleid volledig in 3D beschikbaar te hebben?

Deze stap is voor veel corporaties dichterbij dan je wellicht zou denken. Het presenteren (of ontsluiten) van het complexbeleid naar de organisatie is in technische zin eenvoudig te regelen. Als je gebruik maakt van AM, krijg je daar AM Presentatie bij. Hiermee ontsluit je het vastgestelde complexbeleid automatisch via een koppeling vanuit AM naar AM Presentatie, een webapplicatie die bereikbaar is voor de hele organisatie. Je presenteert hiermee het complexbeleid overzichtelijk in 3D. Bij elk complex zie je het, in AM, vastgestelde beleid, aangevuld met relevante informatie.

AM Presentatie maakt gebruik van dezelfde technieken als Vabi Vastgoeddata. Dat betekent dat als jouw corporatie al beschikt over Vabi Vastgoeddata, je op dezelfde manier het vastgestelde vastgoedbeleid kunt ontsluiten via de automatische koppeling tussen AM en Vabi Vastgoeddata.

In de eerste helft van 2020 zijn er verschillende releases van AM Presentatie en Vabi Vastgoeddata uitgebracht om de presentatie verder te verbeteren. In dit webinar gaan we in op de vernieuwde look en feel en op het proces om tot het te ontsluiten complexbeleid te komen. We definiëren complexbeleid in AM, synchroniseren dit met AM Presentatie en verkennen samen de mogelijkheden. Annique Verkoeijen (Ortec Finance) en Daan van den Berg (Vabi) vertellen je hier uitgebreid over tijdens een interactief webinar op 3 september 2020.

Ben je ook benieuwd naar dit proces en de mogelijkheden en verbeteringen in AM Presentatie (en Vabi Vastgoeddata) schrijf je in voor het webinar.

Wanneer?
Donderdag 3 september 2020 van 11:30 tot 12:30 uur

Waar?
Online via Teams.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven kan via deze link.

Bron: Ortec Finance, Foto: Ortec Finance