'Werken in de cloud en Office 365 worden steeds belangrijker voor corporaties'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"Werken in de cloud en Office 365 worden steeds belangrijker voor woningcorporaties." Dat zegt Pieter Thijssen van documentspecialist iWRITER. Daarnaast neemt het belang van professionele klantcommunicatie bij corporaties toe. Op 21 september vertelt het Noord-Brabantse bedrijf hier meer over tijdens CorporatiePlein.

De reden dat Office 365 en 'Cloud-based' werken steeds essentiëler worden, komt volgens Pieter door het feit dat klanten steeds hogere eisen stellen aan de dienstverlening van organisaties. "Office 365 helpt corporaties om gemakkelijker informatie uit te wisselen, beter samen te werken en de dienstverlening te verbeteren. Wij spelen hierop in met iWRITER 365. Dit is documentcreatie- en correspondentiesoftware in de cloud, die ervoor zorgt dat alle documenten voldoen aan de huisstijl en voorzien zijn van de meest recente gegevens. Door de aansluiting met Office 365 en SharePoint is iWRITER dé tooling voor niet alleen alle procesgestuurde documenten, maar ook voor alle ad hoc correspondentie. Zo kun je altijd en overal je werk doen, met de voordelen van de cloud."

Sjablonen en correspondentie
Tijdens CorporatiePlein toont iWRITERwat werken in de cloud en Office 365 betekenen voor sjablonen en correspondentie. "We nodigen iedereen uit om hierover met ons op onze stand in gesprek te gaan. Daarnaast organiseren wij vier kennissessies - ieder uur tussen 11:00 en 14:00 - waarin wij laten zien hoe je Office 365 beter, sneller en eenvoudiger kunt inzetten met iWRITER 365. We geven korte demo's en vertellen graag wat iWRITER voor jouw corporatie kan betekenen: één oplossing voor organisatiebreed template management die processen vereenvoudigd zodat het je tijd- en kostenbesparing oplevert.

iWRITER is op CorporatiePlein te vinden op stand 12