Wonen Delden verbetert bedrijfsvoering met Dynamics Empire

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Wonen Delden is een actieve en lokale woningcorporatie in de gemeente Hof van Twente. Met 800 huurwoningen, divers maatschappelijk vastgoed en garages, zijn zij de enige sociale verhuurder in Delden. Bijzondere aandacht gaat uit naar mensen waarbij de betaalbaarheid van een woning niet vanzelfsprekend is, en zijn aangewezen op een sociale huurwoning.

De corporatie werkt aan een sterkere organisatie waarin professionaliteit, samenwerking en betere dienstverlening aan de huurder centraal staat. Om meer ruimte voor persoonlijke aandacht te creëren, is ook digitale dienstverlening aan de huurder een belangrijk onderwerp. Wonen Delden was op zoek naar een innovatieve oplossing om haar bij de gewenste verbetering te ondersteunen. Voor Wonen Deldren is dit Dynamics Empire geworden in samenwerking met cegeka-dsa.

Rijkheid ERP
Alle medewerkers van Wonen Delden maken dagelijks gebruik van de Microsoft 365 suite. Tijdens het selectietraject was er daarom een sterke voorkeur voor een oplossing die hier optimaal op aansluit. Daarmee kunnen medewerkers professioneel werken en krijgen zij eenvoudig toegang tot vastgoed- en huurdergegevens. Naast de goede integratie is er ook behoefte aan rijke functionaliteiten om het vastgoed te beheren zodat medewerkers makkelijk in een oplossing kunnen werken. Dynamics Empire brengt beide werelden voor Wonen Delden bij elkaar. De oplossing is gebaseerd op Dynamics 365 Business Central en sluit daarmee naadloos aan op het Microsoft platform. De Best Practice standaardinrichting zorgt voor een vlotte implementatie. De rijke ERP en aansluiting op sectorstandaarden zorgen voor optimale ondersteuning van de bedrijfsvoering.

Bron: cegeka-dsa, Foto: Wonen Delden