WonenBreburg aan de slag met E-Content ECM

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vrijdag de dertiende staat bij velen van ons bekend als ongeluksdag. Toch heeft vrijdag 13 november voor WonenBreburg een geluksmomentje bezorgd. Op die dag zijn alle 350 medewerkers van WonenBreburg namelijk succesvol live gegaan met de E-Content ECM oplossing van Van Dinther. Na een periode van hard werken is het oude Document Management Systeem vervangen door het moderne E-Content, gebaseerd op de meest recente versie van Microsoft SharePoint.

Een compleet systeem
Alle documenten uit het oude Document Management Systeem zijn opgenomen in E-Content en daarbij volledig tekstinhoudelijk doorzoekbaar gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de documenten uit het vorige DMS zelfs beter in E-Content zijn terug te vinden dan in het oude systeem. Dit sluit dan ook goed aan op het motto van het project: "Niet zoeken, maar vinden!".

Factuurherkenningssoftware
Ook is vrijdag 13 november gestart met de factuurherkenningssoftware van Van Dinther. Met deze oplossing worden facturen nu herkend en automatisch vastgelegd in het primaire systeem Empire. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op fouten. Met deze mooie mijlpalen zet WonenBreburg verdere stappen in de digitalisering.

Gebak
Hard werken wordt beloond. Dat betekent dan ook dat zo'n mooi moment gevierd mag worden. En daar hoort dan ook automatisch gebak bij. Namens het team van Van Dinther wensen wij alle medewerkers van WonenBreburg veel plezier toe met het gebruik van E-Content.

Bron: Van Dinther

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Van Dinther in de CorporatieGids 2015 te bekijken.