WonenBreburg kiest voor het Unexus cloudbased Telefonieplatform

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

WonenBreburg heeft voor haar nieuwe telefonieplatform gekozen voor het volledig geïntegreerde omnichannel platform van Unexus. WonenBreburg wil hiermee de dienstverlening richting klanten verbeteren en de interne processen efficiënter maken. Naast telefonie wordt ook de e-mail automatisch en slim gerouteerd door de oplossing van Unexus. Tevens wordt de Quality Management-module afgenomen om zowel het klantgedrag als de medewerkers te monitoren en bij te sturen voor een optimale klanttevredenheid. Het platform wordt gekoppeld met Umbrella van Malengo.

Over WonenBreburg
WonenBreburg richt zich als sociale woningcorporatie in Breda en Tilburg op het huisvesten van mensen met beperkte kansen op de particuliere woningmarkt. Woningcorporatie WonenBreburg huisvest in Breda en Tilburg ruim 40.000 mensen in circa 27.000 woningen. Bij WonenBreburg werken ongeveer 350 mensen.

Over Unexus
Unexus B.V. ontwikkelt, implementeert en onderhoudt intelligente omnichannel software die alle inkomende en uitgaande communicatie centraal afhandelt en aflevert bij de juiste personen van een organisatie.

Bron: Unexus | Foto: Unexus