Woningcorporatie SWB Lienden kiest voor de menselijke maat van NEH Shared Services

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"Goede techniek is een gegeven, de aandacht voor de mens is bijzonder"

Onlangs heeft SWB Lienden, na een intensief keuzetraject, besloten om haar kantoorautomatisering in de Cloud van NEH Shared Services onder te brengen.

De doorslaggevende reden om voor NEH te kiezen ligt volgens de woningcorporatie in de aandacht voor de mens die NEH laat zien. “De techniek is bij NEH gewoon goed geregeld, maar jullie aandacht voor de mens is bijzonder”, aldus een medewerker Informatiedienst bij SWB Lienden.

“NEH heeft als marktleider in het outsourcen van de kantoorautomatisering verreweg de meeste ervaring met de applicatieleveranciers waar SWB zaken mee doet. Dit in combinatie met goede referenties en dito presentaties maakte de keuze voor ons duidelijk”, voegt Jaap Huibers, Manager Wonen en ICT bij SWB Lienden, daaraan toe.

“Ook tijdens de laatste aanpassingen naar de definitieve overeenkomst toe gaf NEH blijk van flexibiliteit en een pragmatische aanpak en dat geeft vertrouwen voor de toekomst”, aldus Johan Heesen.

Met de keuze voor Kantoorautomatisering in de Cloud van NEH wordt SWB Lienden ontzorgd in het technische beheer van de centrale omgeving en koppelingen. Daarnaast worden de gebruikers van SWB straks, met inhoudelijke kennis en met persoonlijke aandacht, ontzorgd door de Skilled ServiceDesk van NEH.

Bron: NEH

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH in de CorporatieGids 2014 te bekijken.