'Woningcorporaties kunnen profiteren van de razendsnelle ontwikkelingen vanuit Microsoft'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Bijna elke dag verschijnen in producten als Microsoft Azure, Office 365 of SharePoint nieuwe mogelijkheden voor woningcorporaties. Hoe haal je hier maximaal profijt uit? Op 21 september vertelt ETTU tijdens CorporatiePlein over het toepassen van innovatieve softwaremogelijkheden bij woningcorporaties.

Bart Scheffer van de Microsoft-specialist: "Woningcorporaties kunnen profiteren van de razendsnelle ontwikkelingen vanuit Microsoft. Het belangrijkste voordeel is dat de techniek voorhanden is en 'as-a-Service' kan worden afgenomen. Hierdoor hoef je als corporatie niet het wiel opnieuw uit te vinden en technieken zelf te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van bot-technologie voor het klantcontactcentrum, of het verbeteren van de interne communicatie en changemanagement door middel van een out-of-the-box social intranet. Al deze technieken zijn voorhanden en bieden corporaties de mogelijkheid om huurders beter te bedienen en de dienstverlening centraal te stellen."

Innovatie voor woningcorporaties
Tijdens CorporatiePlein vertelt ETTU meer over deze innovaties voor woningcorporaties. "Dit onder andere door middel van verschillende kennissessies, waarin Mixed Reality, de HoloLens en bot-technologie langskomen."

ETTU laat tijdens de beurs ook haar 'out-of-the-box' social intranet in Office 365 zien. "Tenslotte geven wij de bezoekers ook een demonstratie over het digitaal- en rechtsgeldig ondertekenen van documenten. In andere woorden: veel toepasbare innovaties voor woningcorporaties!"

ETTU is op CorporatiePlein te vinden op stand 33