WoonBLOX: Corporatieprocessen op maat automatiseren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Corporaties hebben de afgelopen jaren enorme efficiencywinst geboekt door processen steeds verder te automatiseren. WoonBLOX helpt hen bij het zetten van de volgende stap en vertelt daar ook over op 14 september tijdens CorporatiePlein. Wij spraken voorafgaand aan de beurs alvast met corporatiespecialist Alex Veen over het verhaal wat WoonBLOX tijdens de vakbeurs laat horen.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Op CorporatiePlein 2023 richten we ons op het presenteren van onze innovatieve oplossing, genaamd WoonBLOX. Deze oplossing biedt de mogelijkheid om elk proces binnen een woningcorporatie op maat te automatiseren, afgestemd op de specifieke werkwijze van de corporatie. Dankzij de geavanceerde dynamic case management technologie in WoonBLOX kunnen huurders op een gepersonaliseerde manier worden bediend, terwijl elk individueel geval op de meest geschikte wijze wordt afgehandeld. Dit stelt woningcorporaties in staat om efficiënter te werken en tegelijkertijd een hoog niveau van service te bieden.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
We verwelkomen bezoekers die geïnteresseerd zijn in het naadloos integreren van WoonBLOX met hun bestaande systemen en applicaties. Dit stelt hen in staat om flexibel en wendbaar te opereren, doordat ze WoonBLOX zelf steeds direct kunnen aanpassen aan veranderende huurdersvragen en wet- en regelgeving. Onze expertise en begeleiding zorgen ervoor dat deze overgang soepel en effectief verloopt. Daarnaast kunnen bezoekers ontdekken hoe WoonBLOX hen kan helpen om de algehele klanttevredenheid te vergroten door een meer gepersonaliseerde aanpak.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wat ons echt onderscheidt, is het feit dat WoonBLOX niet alleen een product is, maar een resultaat van nauwe samenwerking met woningcorporaties zelf. Deze oplossing stelt corporaties in staat om eigenaarschap te nemen over hun automatiseringsprocessen en deze af te stemmen op hun specifieke behoeften. Dit niveau van aanpassingsvermogen is van onschatbare waarde in de snel veranderende wereld van de sociale huursector. Door samen te werken met woningcorporaties, kunnen we hen echt verder helpen in het optimaliseren van processen, het verhogen van efficiëntie en het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan hun huurders.

WoonBLOX is op CorporatiePlein te vinden op stand 3.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: WoonBLOX