Woondynamics en cegeka-dsa versnellen innovatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Veranderingen wisselen elkaar steeds sneller af en vragen om continue vernieuwing en innovatie van software.

Wensen van gebruikers, nieuwe wet- en regelgeving, digitaal samenwerken, online dienstverlening, technologische ontwikkelingen, etc. De continue stroom van veranderingen vraagt om een goed georganiseerd en transparant proces voor alle betrokkenen. Om productinnovatie te versnellen hebben cegeka-dsa en gebruikersvereniging Woondynamics nieuwe afspraken gemaakt over de samenwerking. Met name de wijze waarop we beslissingen nemen en bepalen in welke innovaties we investeren staat centraal in de nieuwe samenwerking.

Quote
“Met de nieuwe samenwerking geven we onze klanten keuzemogelijkheid op basis van een duidelijke strategie en realistische uitgangspunten. Het doel is innovatie te versnellen voor de gebruikers van onze software.” Anton Vreugdenhil - Managing director cegeka-dsa

Duidelijke keuzes
Cegeka-dsa heeft er een aantal jaren geleden voor gekozen om haar software door te ontwikkelen naar de Public Cloud van Microsoft.

De belangrijkste reden van deze keuze is klanten te laten profiteren van de innovatiekracht van deze wereldspeler en nieuwe functionaliteit sneller aan de eindgebruiker beschikbaar te stellen. In lijn met de innovaties van Microsoft stelt cegeka-dsa een jaarlijkse roadmap aan Woondynamics voor. Klanten kunnen op basis van de vastgestelde investeringsthema’s hun ideeën inbrengen. Op deze manier realiseren we innovaties die duurzame waarde opleveren voor al onze klanten.

Bron: cegeka-dsa, Foto: cegeka-dsa