Woonpartners Midden-Holland kiest voor continuïteit en zekerheid van haar ICT

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Onlangs hebben René Mascini van Woonpartners Midden-Holland en Jan Pieter Cleveringa van NEH Shared Services hun overeenkomst met drie jaar verlengd. “Ontzorgen is voor ons heel belangrijk en dat doen jullie gewoon erg goed”, aldus Directeur-Bestuurder René Mascini.

Frank Raymakers, Manager Financiën & Bedrijfseconomische zaken bij Woonpartners Midden-Holland, voegt daaraan toe dat ze met een goed gevoel terugkijken op het eerste jaar van de samenwerking. “NEH is een degelijke en vooral betrouwbare partij die continuïteit en zekerheid garandeert. Een groot pluspunt voor ons is daarbij dat NEH met ons meedenkt, wat wij als zeer prettig ervaren.”

Eind 2013 werd de samenwerking tussen Woonpartners en NEH beklonken voor een jaar, zodat Woonpartners in de praktijk kon ervaren wat NEH te bieden had met haar Kantoorautomatisering in de Cloud oplossing. “Het afgelopen jaar heeft NEH bewezen dat ze aan al onze wensen konden voldoen. We zijn dan ook erg tevreden met de samenwerking en kijken uit naar de toekomst.”

Bron: NEH Shared Services

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH Shared Servicesin de CorporatieGids 2014 te bekijken.