Woontij aan de slag met Sensus BPM Software

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporatie Woontij, actief op Texel en in Den Helder, ligt op koers op de weg naar haar doelstelling: gedifferentieerd woningaanbod en brede dienstverlening. Om huurders zo goed mogelijk te kunnen bedienen en de organisatie efficiënt in te richten is Woontij onlangs van start gegaan processen vast te leggen in Sensus BPM Software.

Na een trial periode, waarin management en collega’s werden overtuigd van de overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van Sensus BPM Software tegenover andere BPM tools, is Woontij gestart processen te modelleren in de Sensus BPM Modeler. Afgelopen week vond de training plaats in het gebruik van de functionaliteiten en mogelijkheden, waarna Woontij nu zelfstandig aan de slag gaat met procesmanagement.

Stichting Woontij verhuurt zo’n 2.200 woningen in Den Helder en op Texel. Naast de belangrijkste taak – de woningverhuur – is de corporatie maatschappelijk ondernemer met visie op wonen, zorg en welzijn. Ze werken vanuit kantoren in Den Helder en op Texel.

Bron: Sensus-methode

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Sensus-methode in de CorporatieGids 2014 te bekijken.