WormerWonen kiest voor Online

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwste samenwerking met; WormerWonen. De woningcorporatie uit Wormer heeft de ambitie uitgesproken om haar online dienstverlening uit te breiden.

De eerste fase van het project zal bestaan uit de realisatie van een website en een klantenportaal waarin meerdere processen geautomatiseerd worden. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk voor huurders om hun persoonsgegevens in te zien en te wijzigen. Dit platform zal Mijn WormerWonen gaan heten. In Mijn Wormer Wonen kunnen de huurders ook reparatieverzoeken indienen. Deze reparatiemeldingen worden direct verwerkt via het proces in de Corporatie Cloud van NCCW. Dit houdt concreet in dat het gehele reparatieverzoekenproces geautomatiseerd word. Van huurder tot en met de uitvoering door de eigen dienst of aannemer(s). De gehele web oplossing wordt geoptimaliseerd en afgestemd op mobiele apparaten. We hanteren hierbij de mobile first aanpak, zodat we zeker weten dat gebruikers op mobiele apparaten snel hun zaken kunnen regelen.

Samen aan de oplossing werken
Qua projectaanpak werken we nauw samen met WormerWonen en kijken we hoe we de bedrijfsprocessen op de beste manier kunnen vertalen naar online dienstverlening. Onze gestandaardiseerde producten zorgen ervoor dat de focus ligt op de invulling hiervan in plaats vanaf 0 beginnen.

Content is King
Een ander aspect van deze opdracht zal het herschrijven, herstructureren en optimaliseren van de content zijn. Op die manier kunnen huurders en woningzoekenden straks sneller vinden wat zij zoeken en zal de website beter worden gevonden via zoekmachines.

Monique Fontijn – WormerWonen vertelt het volgende over het project:
"We zijn lang bezig geweest om dit project voor te bereiden en hebben de ervaringen van collega corporaties bij onze keuzes betrokken: we zien er naar uit om nu samen met ProImpact een nieuwe website met klantenportaal te realiseren. Onze huurders kunnen straks nog meer zaken online regelen, ook via hun smartphone of tablet! Snel, makkelijk en efficiënt. "

Bron: ProImpact

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van ProImpact in de CorporatieGids 2015 te bekijken.