Yardi: Alle belanghebbenden op één platform laten samenwerken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Hoe kunnen woningcorporaties samenwerken met huurders en ketenpartners binnen één platform? Yardi vertelt daar op 26 september meer over tijdens CorporatiePlein. Het bedrijf is die datum een van de exposanten tijdens de vakbeurs, en wij spraken vooraf alvast met Regional Manager Terrence Wong.

“Onze visie op digitaliseren en optimaliseren is alle belanghebbenden – zoals huurders, woningzoekenden, medewerkers en ketenpartners – op één platform te laten samenwerken,” begint Terrence. “Het geïntegreerde Yardi Cloud-platform zorgt ervoor dat er één versie van de waarheid is door alle brondata op dezelfde plaats beschikbaar te hebben. De focus van het platform richt zich op een optimale dienstverlening en service naar huurders, het efficiënt faciliteren van het primaire proces, het praktisch opleveren van relevante sturingsinformatie en doelmatig samenwerken en managen van ketenpartners.”

Voortrekkersrol
Tijdens CorporatiePlein vertelt Yardi meer over hoe dit systeem in de praktijk werkt. Terrence: “Yardi is een technologieleider. Samen met ruim 1.500 Yardi software-ontwikkelaars leveren wij een continue stroom van innovaties op ons volledig geïntegreerde Cloud-platform voor ERP-functionaliteit, dashboards, portalen en apps voor woningcorporaties, huurders en leveranciers. Wij onderscheiden ons door een voortrekkersrol te nemen in het introduceren van nieuwe technologische toepassingen in de vastgoed- en corporatiesector. Yardi heeft haar succes onder andere te danken aan de langdurige relatie met onze klanten op basis van een actief partnerschap en actieve interactie. Benieuwd hoe onze oplossingen kunnen helpen een impact te maken in de organisatie? Leer Yardi als organisatie kennen op onze stand en laat je inspireren.”

Yardi is op CorporatiePlein te vinden op stand 11

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Yardi