Yardi: De huurder centraal zetten

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met regional manager Terrence Wong van Yardi.

Hoe zet je de huurder centraal in je digitale strategie? Het antwoord op die vraag staat 24 september centraal bij Yardi. Terrence: “Yardi ontwikkelt innovatieve, end-to-end vastgoedoplossingen, die de huurders centraal stellen. Onze klanten worden in staat gesteld om een duurzame relatie met hun bewoners op te bouwen, die begint bij de status woningzoekende. Wij optimaliseren de dienstverlening en matchen deze aan de behoeften van de verschillende huurdertypen. Daarnaast onderscheiden we ons van andere softwareleveranciers met ons Yardi-platform.”

Cloud platform
Centraal in die strategie staat het Yardi-platform. “Dit platform is in de cloud ontworpen en volledig geïntegreerd met onze op rollen gebaseerde dashboards en functionaliteit, portalen en apps voor woningcorporaties, huurders en leveranciers. Zo onderscheidt Yardi zich van andere softwareleveranciers.”

Centraal zetten van de huurder
Op de beurs kunnen bezoekers om 10:00 kennismaken met het centraal zetten van huurders in een kennissessie. “Corporaties organiseren zich steeds meer huurdercentrisch. Maar in de praktijk is – met hun huidige ERP-software – hun automatisering vooral gericht op de veelal interne processen. Tijdens deze sessie gaat het over hoe de huurder de kern vormt van de digitale strategie, waardoor in de praktijk niet het proces maar de huurder centraal staat.”

“Om 11:30 gaan we verder de diepte in en vertellen we over huurderrelaties in transformatie waarbij digitaal contact menselijk wordt. De technologie gaat steeds verder met het digitaliseren van processen rondom de huurder en woningzoekende. De menselijke factor wordt daardoor steeds kleiner, maar door flexibiliteit en keuzemogelijkheden kan de klantbeleving worden geoptimaliseerd.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Yardi