Ziezodan: Datagedreven werken voor een toekomstbestendig onderhoudsproces

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties staan voor grote uitdagingen, ook als het gaat om het onderhoudsproces. Datagedreven werken kan daarbij de sleutel zijn om toekomstbestendig te zijn en bijvoorbeeld huurderstevredenheid te vergroten en datakwaliteit te verbeteren. Ziezodan vertelt op 22 september tijdens CorporatiePlein meer over hoe het corporaties hierbij kan helpen, en wij spraken alvast kort hierover met Operationeel Directeur Simon Helder.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Hoe krijg je meer grip op dagelijks onderhoud? Hoe verhoog je de huurderstevredenheid? En hoe krijg je inzichtelijk welke apparaten – zoals een rookmelder of vaatwasser – aanwezig zijn in een huurwoning? Woningcorporaties staan voor grote uitdagingen. We vertellen je graag meer over de voordelen van een digitaal platform voor reparatieonderhoud en hoe je dit helpt om op technisch én sociaal vlak beleid te maken.  

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
We organiseren twee kennissessies tijdens CorporatiePlein: ‘De voordelen van een digitaal platform voor reparatieonderhoud voor woningcorporaties’ én ‘Ogen achter de voordeur bij dagelijks reparatieonderhoud’. Of wil je gewoon eens sparren over digitalisering, data of reparatieonderhoud? Kom bij ons langs! We denken graag met je mee.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij geloven in de kracht van datagedreven werken. Wij brengen huurders, onderhoudspartijen en vastgoedbeheerders samen op een simpel en gebruiksvriendelijk platform. Zo vereenvoudigen wij het reparatieonderhoud proces. Via ons dashboard maak je van data stuurinformatie, waardoor je snel ziet waar verbeterpunten liggen en daarop kunt bijsturen. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van de huurderstevredenheid, het verlagen van de ‘no show’ en het leveren van een fijne huurdersbeleving: van melding tot oplossing.

Ziezodan is op CorporatiePlein te vinden op stand 10.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Ziezodan