Zynyo: Fysieke documenten vervangen door digitale documenten

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De hoeveelheid documenten die woningcorporaties dagelijks binnen krijgen en versturen is groot. Door deze fysieke stroom te digitaliseren, worden processen efficiënter en wordt ook fraude lastiger. Zynyo vertelt hier op 14 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken voorafgaand aan de beurs alvast met communicatiemedewerker Henk Harmsen.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Op onze stand bij CorporatiePlein 2023 kunnen bezoekers bij ons terecht voor uitgebreide informatie over rechtsgeldige digitaal communiceren. Ook praten we graag bij met onze bestaande klanten en informeren hen graag over de nieuwe functionaliteiten van ons platform.

We zijn gespecialiseerd in het proces van het digitaal laten ondertekenen van belangrijke documenten, maar ook digitaal aangetekend versturen of digitaal Waarmerken van documenten. Het online identificeren van ondertekenaars of ontvangers van documenten is daarbij cruciaal. Wij beschikken over uiteenlopende oplossingen om onze klanten te helpen met hun bedrijfsprocessen. Daarnaast bieden we onze bezoekers ook de mogelijkheid om even te ontspannen en te genieten van een heerlijke kop koffie. Dus kom langs, ontdek hoe wij corporaties helpen met het digitaliseren van de papier stromen van de organisatie.

Wij begrijpen de behoefte van organisaties om efficiënt en veilig met documenten om te gaan, en hoe dat in te passen binnen de bedrijfsprocessen. Daarom kunnen we organisaties écht verder helpen door hen te voorzien van oplossingen om fysieke documenten te vervangen door digitale documenten. Dit biedt niet alleen gemak en snelheid, maar ook een verhoogde beveiliging en fraudepreventie. Door het gebruik van ons platform kunnen organisaties met vertrouwen en gemoedsrust werken, wetende dat hun belangrijke documenten veilig zijn en de juridische geldigheid ervan is gewaarborgd.

Dus, als bezoekers behoefte hebben aan informatie over het versturen van digitaal aangetekende documenten of geïnteresseerd zijn in het digitaal laten ondertekenen van documenten zijn ze bij onze stand aan het juiste adres. We staan klaar om organisaties te voorzien van informatie die hen kan helpen bij hun digitale transformatie en bij het voorkomen van online fraude door middel van veilige en efficiënte oplossingen. Kom langs, praat met ons, geniet van een kopje koffie en ontdek hoe we samen de toekomst van documentverzending kunnen vormgeven.

Zynyo is op CorporatiePlein te vinden op stand 26.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Zynyo