Bewegin

Specialisatie

Wil jij écht werken aan een vitaal team en resultaten die trots maken? Met Bewegin doe je het. Vanuit ons vernieuwende talentprogramma verzorgen wij de instroom en begeleiding van ambitieuze starters die werken in én aan jouw team. Zo brengen we de noodzaak van presteren soepel samen met jouw behoefte aan groei en ontwikkeling.

De bezetting op orde houden, samen presteren, werken aan verbetering. Met een fris en energiek team. Strategisch personeelsbeleid kent zoveel uitdagingen, hoe vind je als manager of leider je weg?

Bewegin brengt het allemaal samen. Wij zijn dan ook een echte ontwikkelorganisatie. Onze kracht: gedreven starters selecteren, slim laten instromen en blijven begeleiden.

Ons talentprogramma bevat mix van bekende ingrediënten – denk aan werving & selectie, detachering, traineeship, instroom van talent – aangevuld met elementen die zorgen dat talent en organisatie in een flow komen en elkaar versterken. Daarom kiezen steeds meer leiders in de corporatiesector voor Bewegin. Jij toch ook?

Toekomstvisie

Stel je eens voor. Een wereld zonder burn-outs, waarin we allemaal onszelf ontwikkelen en allemaal floreren. Iedere professional en elke organisatie. Een wereld waarin grootse ambities alle ruimte krijgen. En plezier en resultaat hand in hand gaan.

Dit is de wereld van onze missie: Talent Bevrijden. En wij zijn Bewegin, een ontwikkelorganisatie pur sang, die ambitieuze starters en organisaties in de publieke sector elkaar laat versterken. Dagelijks zetten we stappen om onze groeiende community nóg meer te laten bruisen.

Talent Bevrijden is dé manier om met heel veel plezier tot steeds mooiere resultaten te komen. Steeds een stap verder te zetten en te ontdekken wat jij of jouw team voor elkaar kan krijgen. Dit is ons avontuur – en ook dat van jou. Doe jij mee?

Referenties

Woonbron, Woningbedrijf Velsen, Woonzorg Nederland, Volkshuisvesting Arnhem, Havensteder, Vidomes, Staedion, Rijswijk Wonen, Mitros, Parteon, Kleurrijk Wonen, Kennemer Wonen, HW Wonen, Stadgenoot, Cazas Wonen, De Alliantie, HaagWonen, Sociom, DUWO / VGS, Enserve, Maaskoepel.

Bedrijfsprofiel

Ben jij HR-manager, directeur of lijnmanager bij een woningcorporatie? En jeuken jouw handen om de status quo te doorbreken? Wij hebben het talent!

Ons vernieuwende talentprogramma brengt samen wat jij nodig hebt. Zodat het werk wordt gedaan en ontwikkeling op gang komt.

  • Werving: wij kennen én selecteren de juiste talenten
  • Instroom: wij brengen elk talent in de juiste positie
  • Begeleiding: intensieve coaching is bij ons de standaard
  • Training: de skills die het verschil maken in jullie team
  • Uitdaging: zodat talent en opdrachtgever elkaar verrassen

Een belangrijke rol in onze aanpak is weggelegd voor de verbeteropdracht, gericht op de behoeftes en ambities binnen jullie team of organisatie. Mogelijke thema’s: cultuur, processen, teamprestaties, digitalisering en projectmanagement.

En dan hebben we ook nog een impactvolle missie voor een bloeiende corporatiesector: Bevrijd het Talent! Dus wil jij werken aan een vitaal team en resultaten die trots maken? Plan direct jouw kennismaking via bewegin.nl/contact. Tot snel!


Aantal medewerkers: 80
Aantal klanten in corporatiemarkt: 22
Actief in corporatiemarkt sinds: 2017

Contactgegevens

Bewegin
Vliegend Hertlaan 17, 3526 KT Utrecht
(030) 22 721 32

info@bewegin.nl
https://www.bewegin.nl

Bewegin in het nieuws