Chaptr2

Specialisatie

Wij adviseren corporaties met vraagstukken op het snijvlak van organisatie en ICT, waarbij wij oog hebben voor de processen, ICT systemen en uw organisatie, klanten en medewerkers. Wij ondersteunen niet alleen bij strategische vraagstukken zoals het opstellen van een digitale strategie of klantvisie en dienstverleningsconcept, maar ook bij onder andere sourcingvraagstukken (selectie, contractvorming, implementatie en beheerorganisatie), informatiebeveiliging & privacy vraagstukken (inclusief inrichting ISMS), continu verbeteren (Lean), het grip krijgen op uw informatiehuishouding (informatiemanagement, management- en stuurinformatie, ontwikkeling output, dataconversie, datakwaliteit), het samenwerken tussen corporaties (met name op ICT gebied), ketensamenwerking, selectie en implementatie of optimalisatie van ERP- en overige ICT-systemen, de digitalisering van uw organisatie en procesoptimalisatie.

Toekomstvisie

Het is een open deur dat technologische ontwikkelingen snel gaan en impact hebben op de manier waarop wij samen leven en werken. In de digitale strategietrajecten die wij met corporaties doorlopen, komen in inspiratiesessies ook allerlei ontwikkelingen naar voren als Internet of Things, blockchain, machine learning, robotisering, drones, slimme meters, artificial intelligence, big data, data science, virtual en augmented reality, domotica, 3d-printers etc. Technologie wordt pas krachtig als deze wordt ingezet om bij te dragen aan de doelstellingen en processen van corporaties.

Door de snelheid van technologische ontwikkelingen is samenwerking tussen corporaties een must om te kunnen (blijven) innoveren. In de praktijk zien we aan de aanbodkant dat daadwerkelijke innovatieve toepassingen bij corporaties nog schaars zijn en de kennis daar over niet breed wordt gedeeld. Aan de vraagkant zien we dat corporaties bereid zijn om te innoveren, zoeken naar voorbeelden in de markt en ook vaak niet precies weten hoe ze innovatie aan moeten pakken. Wij ondersteunen het innovatieproces bij corporaties graag. In het Innovatielab voor corporaties brengen wij corporaties die willen experimenteren met een nieuwe technologie bij elkaar en in contact met deskundigen met kennis van deze technologie.

Referenties

Wij werken jaarlijks voor circa 80 corporaties. Recente referenties zijn Talis, Parteon, Intermaris, Kleurrijk Wonen, Woonplus, Woonkwartier, Woondynamics, Woningstichting Leusden, 'thuis, Mitros, Poort6, Fien Wonen en Woonzorg Nederland.

Bedrijfsprofiel

Chaptr2 is al sinds 2002 jouw partner voor ICT advies en projecten. Onze advisering richt zich op vraagstukken op het snijvlak van organisatie en ICT. Hierbij hebben we oog voor de processen, ICT systemen en jouw organisatie en medewerkers. Onze Business Consultants beschikken over vakinhoudelijke kennis, jarenlange ervaring met vraagstukken op het snijvlak van organisatie en ICT, hebben een no-nonsense mentaliteit en verliezen daarbij de menselijke kant niet uit het oog, want mensen bepalen het resultaat. Chaptr2 helpt organisaties hun ambities te realiseren door samen te denken, doen, leren en te innoveren. Met een aanpak waarin plezier, energie en actuele kennis centraal staan.


Aantal medewerkers: 27
Aantal klanten in corporatiemarkt: 187
Actief in corporatiemarkt sinds: 2002

Contactgegevens

Chaptr2
Oslo 12, 2993 LD Barendrecht
078 - 6810800

info@chaptr2.nl
https://www.chaptr2.nl

Chaptr2 in het nieuws