Itris

Korte productbeschrijving

ViewPoint is een modern, volledig webbased ERP-systeem dat geïntegreerde standaardfunctionaliteit bevat op het gebied van Pand, Klant, Financiën en Portalen/Apps. ViewPoint is dé standaard voor woningcorporaties, van klein tot groot. Het systeem is gemakkelijk te gebruiken via de Private Cloud, zodat uw medewerkers plaats, tijd en apparaat onafhankelijk kunnen werken met dezelfde relevante data. ViewPoint kan snel, correct, eenvoudig, maar vooral ook op tijd alle standaard processen binnen een corporatie afhandelen. Hierdoor wordt een zo hoog mogelijke tevredenheid van huurders, woningzoekenden en corporatiemedewerkers bereikt.

Met ViewPoint heeft u één bron van absolute waarheid en zijn gegevens éénmalig, éénduidig, juist, volledig en veilig vastgelegd. Uw medewerkers hebben op ieder moment de relevante informatie (real time) vanuit één scherm beschikbaar. Hiermee wordt het aantal ‘klikken’ aanzienlijk gereduceerd, het proces geoptimaliseerd en realiseert u flinke tijdsbesparing. Door het integrale en intuïtieve karakter van ViewPoint kunnen uw medewerkers uw klanten sneller en beter bedienen, doordat ze minder tijd kwijt zijn met zoeken, navragen of onnodig doorverbinden/terugbellen.

Het systeem is een volledig 'open' applicatie gericht op samenwerking in de gehele woningcorporatie informatieketen en voldoet continu 100% aan de wet- en regelgeving voor de corporatiemarkt, zonder bijkomende software kosten. Online dienstverlening en de mogelijkheid om zelf, in eigen tempo, door te groeien naar een digitale woningcorporatie is één van de belangrijkste uitgangspunten bij de ontwikkeling van ViewPoint. Zo helpen wij uw klant centraal te stellen, met behoud van haar eigen keuzes welke kanalen in te zetten. Digitale kanaalsturing kan in ViewPoint dan ook volledig zelfstandig door uw medewerkers worden beheerd via een geïntegreerd zaaksysteem en beheerfunctie voor portalen.

Met ViewPoint kunt u de processen van Front-, Mid- en Backoffice geheel ondersteunen. Daarmee biedt Itris één geïntegreerde oplossing. Een inspectie app, portalen, een klant service center, zaakgericht werken, Document Management Systeem (DMS), werkstromen, rapportage/dashboards, kennisbank, cartotheek, ViewPoint Integratie Platform (VIP), ViewPoint heeft het allemaal. Hiermee reduceert u de diversiteit aan systemen en verlaagt het uw ICT-beheer kosten.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • In huis/lokaal
  • SaaS
  • Private cloud

Platform gebaseerd op:

  • Oracle
  • SAP

Toekomstvisie

Zeker in een tijd waarin u steeds meer moet, met steeds minder en de druk op budgetten alleen maar toeneemt, zal het inzetten van de juiste ICT middelen een belangrijk verschil maken. Maar dat is maar een gedeelte van de oplossing. Wij zijn graag uw partner, die haar kennis en ervaring inzet om u te helpen bij de vele uitdagingen op het gebied van informatievoorziening en procesverbetering. In eigen tempo digitaliseren met behoud van klantcontact, Itris helpt!

Referenties

Klanten van Itris zijn o.a.: Stichting Acantus (13.647), Woonpunt (18.613), Woningstichting Heteren (920), Nijestee (13.500), Maasvallei (3.923), Rondom Wonen (2.568), Woonstichting De Kernen (5.087), Pré Wonen (13.868), Woonstichting 'thuis (11.341), Bergopwaarts (5.146), Woonstichting St. Joseph (5.577) en WBO Wonen (4.405).

Bedrijfsprofiel

Sinds de oprichting in 2000 is Itris met haar specifieke branchekennis uitgegroeid tot dé toonaangevende producent en leverancier van uiterst gebruiksvriendelijke software voor de woningcorporaties in Nederland. Itris levert met ViewPoint en ViewPoint GO! als enige een geïntegreerde ERP oplossing die specifiek voor de Nederlandse woningcorporaties is ontwikkeld! Deze softwarepakketten helpen woningcorporaties een meer efficiënte interne bedrijfsvoering te realiseren. Itris biedt u continue technische ondersteuning en dienstverlening. Itris is uw partner.


Aantal medewerkers: 92
Aantal klanten in corporatiemarkt: 69
Actief in corporatiemarkt sinds: 2000
Gebruikersvereniging: Stichting ViewPoint

Contactgegevens

Itris
Nevelgaarde 46, 3436 ZZ Nieuwegein
088 0902 100

info@itris.nl
https://www.itris.nl

Itris in het nieuws