Privacy Specialist BV

Specialisatie

De gedreven experts van de Privacy Special ist BV bieden hulp en advies bij privacy en security management. Op een pragmatische manier vertalen wij de privacywetgeving naar jouw praktijk. We zijn kritisch als er scherpte nodig is en we staan naast je als je een partner nodig hebt. 

Wat heb je als organisatie nodig? Een helder AVG beleid? Maar dan begint het pas. Hoe krijg je dit beleid overgebracht op je medewerkers? Hoe hou je ieder een alert? De eerste fase heeft ieder een onderhand wel afgerond. Maar hoe pak je de volgende fase aan? Hoe bereik je de AVG 2.0 fase waarin je de risicomaatregelen echt onder controle hebt? Privacy Specialist BV helpt je met de vragen van nu en die van morgen. Wij zorgen voor rust en overzicht in het complexe werkgebied van privacy: veil ig, persoonlijk, geregeld.

Wat we doen?
- AVG compliancy
- Privacy en security checks
- Privacy officer (PO) / Security of ficer (SO)
- Functionaris gegevensbescherming (FG)
- IB beleid
- Jaarplanning AVG / IB controles
- Audits
- Inspiratie en bewustzijnsessies

Toekomstvisie

Ben jij op zoek naar een prakt isch uitvoerbare invulling van privacy en security management? 

Met de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018 is er veel veranderd. Organisaties hebben diverse maatregelen moeten treffen en er wordt veel van ze verwacht. Er zijn weinig best practices en de druk is hoog. Hoe borg je de AVG in de organisatie, in de processen en bij de mensen? Welke rollen zijn daar intern bij betrokken? Hoe verloopt de samenwerking met partners? Waar loop jij tegenaan? 

De Privacy Specialist BV helpt organisaties bij privacy en security opgaven rondom de AVG. Wij maken privacy wetgeving persoonlijk en praktisch toepasbaar. Samen met de organisatie brengen we de risico’s in kaart en helpen wij je om de wet- en regelgeving aan je organisatie te verbinden. Wij zorgen voor een veilige omgeving voor gegevens en de verwerking hiervan. Het r esultaat is dat jij volledig in control bent. Voor nu én in de toekomst. 

Wil je meer weten? Ga dan naar onze website: www.privacy-specialist.nl

Referenties

Wij werken samen aan mooie resultaten met o.a. Woonkracht10, Vereniging Sociale Verhuurders Haaglanden, Maaskoepel, SUWR  en verschillende gemeentes en zorginstellingen.

Bedrijfsprofiel

De Privacy Specialist BV is ontstaan door een groep gedreven specialisten die in de afgelopen zeven jaar het belang van dataprivacy hebben zien groeien. Onze ambitie is om te zorgen voor een optimaal veilige omgeving voor organisaties en hun klanten. Wij geloven daarbij in een pragmatische aanpak. Wij maken privacywetgeving persoonlijk en praktisch toepasbaar. Met een persoonlijk plan brengen wij risico’s in kaart en helpen wij je om de wet- en regelgeving aan je organisatie te verbinden. 

Inmiddels hebben wij 42 klanten geholpen om aan de AVG wetgeving te voldoen, 198.709 klantgegevens helpen beveiligen en 1.036 privacyvragen beantwoord.


Aantal medewerkers: 5
Aantal klanten in corporatiemarkt: 8
Actief in corporatiemarkt sinds: 2017

Contactgegevens

Privacy Specialist BV
Olympiaweg 15d, 3118 JD Schiedam
010 307 63 39

koffie@privacy-specialist.nl
https://www.privacy-specialist.nl

Privacy Specialist BV in het nieuws