Vastware

Korte productbeschrijving

Vastware is specifiek voor 'woningcorporaties' ontwikkeld en bestaat uit een complete serie praktijkgerichte producten die aansluiten op het vernieuwde denken op het gebied van meerjaren onderhoud.

! Beleidsmatige aanpak/Asset Management !

Het beleid van de organisatie is bepalend voor de resultaten:
• Vastware ondersteunt het werkproces waarbij meerjaren planningen worden opgesteld vanuit de strategische visie van de corporatie. Dit betekent de afstemming van vraag en aanbod.
Planningen worden direct vanuit Vastware in software voor strategische doorrekeningen ingelezen: Ortec AM, PAM, Reasult AM.

• Vastware neemt alle van belang zijnde onderhoudssoorten in de planning mee zoals planmatig onderhoud, investeringen, contracten, interieur onderhoud, dagelijks onderhoud en mutatie onderhoud.

• Jaarplannen komen tot stand door te sturen op risico-parameters zoals veiligheid, bedrijfsproces, vervolgschade, energie/duurzaamheid en beleving/esthetica. Deze aanpak waarborgt objectieve, op feiten berustende besluitvorming.
Jaarplannen worden direct in uw ERP-systeem ingelezen.

! Deskundige ondersteuning bij implementatie !

Belangrijke pluspunt is dat de implementatie van Vastware wordt begeleid door consultants met jarenlange ervaring binnen het gehele domein ‘Vastgoed’; meerjaren onderhoud, projecten (inkoop), niet planmatig onderhoud, cartotheek. Deze brede kijk op het hele vakgebied verzekert een succesvolle implementatie.

! Functionaliteit !

Vastware onderscheid zich door functionaliteit die is ontwikkeld vanuit de eisen en wensen op het gebied van conditiemeten en meerjaren onderhoud bij woningcorporaties. Of het nu gaat om rapportages, het uiterst efficiënt inrichten van werkprocessen, Asset Management of integratie met uw primaire systeem. Vastware betreft een uiterst moderne software-applicatie die u optimaal ondersteunt bij uw dagelijkse werkzaamheden.

• Door koppeling met uw ERP-systeem wordt het complete bezit ingelezen.
• Registratie conditiemeting volgens de NEN 276 inclusief inspectie APP.
• Opstellen meerjaren onderhoudsplannen.
• Opstellen jaarplannen c.q. jaarbudgetten.
• Analyses & scenario's: Asset Management
• Geaggregeerde conditiescore voor de dVi.
• Cloud oplossing
• Integraties met BIM-oplossingen

Vastware is ontwikkeld voor en door specialisten op het gebied van onderhoud van vastgoed!

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • In huis/lokaal
  • SaaS
  • Cloud
  • Private cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft

Toekomstvisie

Vastgoed Software b.v. zal Vastware steeds blijven door ontwikkelen en continu laten aansluiten op de ambities en wensen van haar klanten. Ook ontwikkelingen binnen het vakgebied worden direct naar Vastware vertaald. Daarbij zijn uitbreiding van functionaliteit en verdere integratie met andere software-applicaties in de woningcorporatiesector van groot belang.

Cloud: Vastware is vanaf de start in 2006 steeds als echte Cloudoplossing beschikbaar geweest. De komende jaren gaan steeds meer organisaties over naar deze cloud-oplossing. Ontzorgen van uw organisatie dat hen vervolgens geheel ontzorgt en waarbij de kwaliteit van onze dienstverlening sterk zal toenemen.

Referenties

Inmiddels wordt Vastware voor meer dan 1.100.000 vhe’s ingezet met organisaties als Ymere, Vestia, Woonbron, Woonstad, Portaal, Havensteder, Stadgenoot, Rochdale, Woonwaard Alkmaar en Mooiland.

Bedrijfsprofiel

Vastgoed Software b.v. is ontstaan door de krachtenbundeling van professionals die over jarenlange ervaring beschikken op gebied van ontwikkeling en implementatie van software voor Vastgoedbeheer. Voornamelijk opererend in de markt van woningcorporaties heeft Vastgoed Software als doelstelling praktijkgerichte expertsoftware te leveren. Naast de levering van Vastware draagt Vastgoed Software b.v. ook zorg voor complete implementaties. Dit betekent advisering met betrekking tot de beheerorganisatie, inrichting van Vastware, conversie van bestaande gegevens, opbouwen van de gegevensbestanden en training van gebruikers. U kunt direct aan de slag en resultaten zijn zeer snel zichtbaar.

Aantal medewerkers: 7
Aantal klanten in corporatiemarkt: 90
Actief in corporatiemarkt sinds: 2006

Contactgegevens

Vastware
Postbus 313, 5400 AH Uden
0413-270733

info@vastware.nl
https://www.vastware.nl

Vastware in het nieuws