Aareon blij met keuze van Dunavie voor Tobias 365

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Onlangs heeft stichting Dunavie gekozen voor een migratie naar Tobias 365. Een keuze waar we gezamenlijk trots op zijn!

Dunavie heeft na een uitgebreide verkenning besloten om het aflopende contract te verlengen en te migreren naar de laatste versie van Tobias, Tobias 365. Doorslaggevend hierbij waren de toekomstgerichtheid van het ERP en de stabiliteit van de leverancier/partner. Dunavie heeft besloten om verder door te ontwikkelen op het Microsoft 365-platform. Zo zijn ze inmiddels gemigreerd naar Office 365 en hebben ze een desktopomgeving op basis van Microsoft Workspace in gebruik genomen.

De Tobias AX-omgeving die Dunavie nu gebruikt, wordt gemigreerd naar het nieuwste AX-platform Dynamics 365 en uitgebreid met extra functionaliteit. Dunavie wil verder digitale factuuroplossing Mareon Factuur in gebruik nemen, het documentmanagementsysteem ShareWorX upgraden naar de SaaS-versie en Fox Contact upgraden naar versie 2.0. Kortom, samen met de Trace & Treasury-oplossing, de Mail to Pay-oplossing en de door Dunavie op Power BI gebouwde rapporten, een compleet portfolio van Aareon!

We zijn, ondanks beperkende maatregelen door Covid-19, inmiddels gestart met het implementatieproject. Door gebruik te maken van de laatste technieken zoals Microsoft Teams liggen we gelukkig goed op schema. Het ligt in ieders bedoeling om 6 december 2021 live te gaan. Ambitieus, maar goed haalbaar. We wensen iedereen veel succes!

Bron: Aareon, Foto: Dunavie