Aareon blij met keuze van Vidomes voor Tobias 365

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Onlangs is bij Vidomes het migratieproject voor de upgrade naar Tobias 365 gestart. Vidomes - onderdeel van A+ (een samenwerkingsverband van acht Tobias AX-gebruikers) - is de derde A+ corporatie die migreert naar Tobias 365.

Net als de andere A+-corporaties kiest Vidomes voor de toekomstgerichtheid van het Dynamics 365-platform van Microsoft.

De Tobias AX-omgeving die Vidomes nu gebruikt, wordt gemigreerd naar het nieuwste AX-platform Dynamics 365. Deze upgrade, waarbij we processen en inrichting, daar waar mogelijk, 1-op-1 overzetten naar Tobias 365, is erop gericht om de impact voor de corporatie, kosten en doorlooptijd van het project zo laag mogelijk te houden. Vidomes zet deze stap om een aantal redenen: het past in de cloud strategie, een toekomstbestendige oplossing, flexibiliteit in de inrichting, het beperken van veiligheidsrisico’s en vertrouwde functionaliteit met aanvullende verbeteringen.

Belangrijk uitgangspunt van het project is het gebruik van de ervaringen van eerder uitgevoerde migratieprojecten. Deze aanpak – lessons learned – passen we toe bij alle komende migratieprojecten binnen A+.

We zijn inmiddels onderweg met het implementatieproject en het ligt in ieders bedoeling om 16 januari 2023 live te gaan. Ambitieus, maar goed haalbaar. We wensen iedereen veel succes!

Bron: Aareon, Foto: Vidomes