Aareon: Corporaties ondersteunen bij hun digitale transformatiereis

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Als woningcorporatie wil je efficiënte processen neerzetten en lage bedrijfslasten, hoge klanttevredenheid en betere besluitvorming realiseren. Hoe bereik je die doelen en wat is de rol van digitalisering daarbij? Aareon vertelt er op 14 september meer over tijdens CorporatiePlein en voorafgaand aan de beurs spraken wij alvast met Commercieel directeur Hero de Klaver.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Op CorporatiePlein 2023, dé beurs voor woningcorporaties, willen we bezoekers inspireren en informeren over het belang en de mogelijkheden van digitale transformatie in de corporatiesector. Op onze stand staat ons digitale ecosysteem centraal. Een digitaal ecosysteem bestaande uit innovatieve oplossingen, met Tobias 365 in de kern van het hart.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bij ons kunnen bezoekers terecht met uiteenlopende informatievragen met betrekking tot de digitale transformatie in de sector. We zullen inzichten delen over geautomatiseerde processen, datagedreven besluitvorming en andere opkomende trends.

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden, u te begeleiden bij het verkennen van ons ecosysteem en u te helpen bij het ontdekken van de juiste oplossingen voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om vastgoedbeheer, financiën of klantrelaties.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Een 360-gradenoverzicht van onze digitale oplossingen

Ontdek hoe ons digitale ecosysteem uw vastgoedbeheerproces transformeert. Van vastgoedadministratie tot klantrelaties en rapportages.

Geïntegreerde automatisering
Maak kennis met de kracht van naadloze gegevensuitwisseling en geautomatiseerde processen binnen ons ecosysteem. Zodat uw workflow efficiënter wordt en medewerkers zich kunnen concentreren op meer strategische taken.

Slimme datagestuurde beslissingen
Zie hoe we geavanceerde datatechnologieën gebruiken om waardevolle inzichten te verkrijgen, waardoor u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen voor uw vastgoedportefeuille.

Interactieve demonstraties
Ervaar zelf onze softwareoplossingen met interactieve demonstraties

Kortom; Aareon wil woningcorporaties ondersteunen bij hun digitale transformatiereis. Onze focus ligt op het bevorderen van operationele efficiency, kostenverlaging, klanttevredenheid en betere besluitvorming. We geloven dat digitale transformatie een krachtige tool is om deze doelen te bereiken en de corporatiesector vooruit te helpen. Door onze expertise en ervaring te delen, streven we ernaar om woningcorporaties te helpen succesvol te zijn in het digitale tijdperk en bij te dragen aan een betere dienstverlening en een duurzame toekomst.

Aareon is op CorporatiePlein te vinden op stand 50.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Aareon