Aareon introduceert veilig mailen met Tobias AX

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Aareon en AttachingIT zijn op 27 juni jl een samenwerkingsovereenkomst aangegaan, waardoor Aareon de toepassingen voor het veilig mailen van bijlagen van AttachingIT aan haar klanten kan aanbieden, straks ook als onderdeel van de correspondentie binnen Tobias AX.

In het kader van de AVG en de meldplicht datalekken is veilig e-mailen een belangrijk onderwerp geworden voor veel organisaties. Dat veilig mailen, niet lastig hoeft te zijn kunt u zelf ervaren met AttachingIT. AttachingIT Veilig Mailen zorgt ervoor dat u als organisatie uw e-mail kunt blijven gebruiken, maar dan conform de veiligheidsstandaarden van nu. Hiervoor is geen nieuw e-mailprogramma ontwikkeld, maar is de oplossing direct geïntegreerd in Outlook. Dit heeft als voordeel dat de werkprocessen van uw medewerkers niet worden verstoord, doordat ze blijven werken vanuit hun vertrouwde Outlook-omgeving. Daarnaast helpt het Machine Learning-algoritme de gebruiker in het proactief voorkomen van datalekken.

Voor Aareon, zelf ook al jarenlang gebruiker van AttachingIT Veilig Mailen, ontstaat er met de introductie van AttachingIT de mogelijkheid om veilig mailen ook vanuit de Aareon-toepassingen aan te bieden om zo het e-mailgebruik van organisaties te laten voldoen aan de AVG-richtlijnen. Met AttachingIT Veilig Mailen kan compliant werken wel degelijk heel eenvoudig zijn. Het veilig versturen van een e-mail met AttachingIT is net zo eenvoudig als het versturen van een standaard e-mail. Bovendien biedt AttachingIT Veilig Mailen ook externe relaties de mogelijkheid om op een veilige en eenvoudige manier data naar uw organisatie te versturen.

Eén omgeving, één contact
Aareon kan de toepassingen van AttachingIT leveren aan al haar klanten en is daarmee ook het eerste aanspreekpunt. Vragen kunnen worden voorgelegd aan de Aareon Servicedesk, die uiteraard kan terugvallen op de kennis van AttachingIT. Ook in dat opzicht is er dus veel gemak.

AttachingIT is opgericht in 2014 en is gespecialiseerd in e-mailbeveiliging en datalekpreventie. Al meer dan 100.000 gebruikers beveiligen hun e-mail met AttachingIT Veilig Mailen.

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy.

Bron: Aareon | Foto: Aareon