Aareon: Join a smarter world

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties opereren in een steeds sneller veranderende wereld. Oude gewoonten en analoge processen worden ingeruild voor digitalisering en een steeds sterker geïntegreerd netwerk met collega’s ketenpartners en huurders. Hoe zal deze nieuwe wereld woningcorporaties de komende jaren beïnvloeden? Een gesprek met Hero de Klaver van Aareon.

Naast het afscheid nemen van oude gewoonten en analoge processen ziet Hero corporatiemedewerkers in de toekomst steeds mobieler worden. “Ze worden onderdeel van een groot netwerk. Daarnaast worden ketenprocessen steeds verder geïntegreerd. Een standaard manier van integratie is daarbij onontbeerlijk.”

Aareon Smart World
Om corporaties hierbij te ondersteunen, komt Aareon met één digitaal ecosysteem. Deze samensmelting en integratie van producten noemen wij binnen de Aareon Groep de Aareon Smart World”, aldus Hero. “Binnen deze wereld komen alle oplossingen, processen en diensten bij elkaar en grijpen ze op elkaar in. Met deze strategie ondersteunen wij vastgoedbeheerders om het complexe proces van relaties digitaal te sturen. De klassieke klantprocessen spelen naadloos in op vastgoed-, financiële en leveranciersprocessen.”

“Met de Aareon Smart World leveren wij een uitgebreid portfolio dat interactie tussen alle belanghebbenden mogelijk maakt en end-to-end integratie biedt tussen klanten, medewerkers en business partners. Door hen met elkaar te verbinden bieden we toegevoegde waarde, doordat kosten worden verlaagd, de interactie tussen klanten de corporatie makkelijker wordt gemaakt en de klanttevredenheid stijgt.”

Join a Smarter World
Op CorporatiePlein 2018 vertelt Aareon meer over de Smart World. “Vorig jaar was ons thema ‘Join forces’. Wij hebben bezoekers toen verteld hoe Aareon de producten van haar dochters en diverse markten bij elkaar brengt om tot innovatieve oplossingen te komen die onze klanten wendbaarder en slagvaardiger maken, waarde toevoegen en waarmee ze focus houden op het uitvoeren van de kerntaken. Dit jaar vertellen wij over ons digitale ecosysteem: de Aareon Smart World. Meer weten over hoe ons portfolio bij een corporatie kan worden gebruikt – geheel geïntegreerd, gestandaardiseerd en veilig aangeboden vanuit de Aareon Cloud? Bezoek onze stand en ‘Join a smarter world’.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: Aareon

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

Aareon is op CorporatiePlein te vinden op stand 51