Aareon: Klanten helpen digitaal te transformeren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Digitaal transformeren gaat verder dan het inzetten van digitale oplossingen, maar zorgt voor soepele end-to-end processen voor alle stakeholders. Wat betekent dit voor je ICT-landschap en hoe transformeer je naar zo’n digitale organisatie? Aareon vertelt er op 22 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken er alvast over met Marketingmedewerker Astrid Oosting.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Op onze stand staat de Aareon Smart World centraal: het geïntegreerde ecosysteem van Aareon, met Tobias 365 in de kern van het hart. De Aareon Smart World verbindt woningcorporaties en haar medewerkers met al hun klanten, huurders, partners én vastgoed middels een omvangrijk portfolio van digitale oplossingen. Alles voor moeiteloze en soepele end-to-end processen, samen met al hun stakeholders.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bezoekers kunnen bij ons terecht voor een interactieve demosessie over onder andere de volgende onderwerpen: financiële sturing (Trace Assets), financiële planning (Trace MJOB & Treasury), het ERP-pakket Tobias 365 en Power BI en ketensamenwerking in het vastgoedonderhoud (Mareon leveranciersplatform). In zuilen staan tablets, waarop bezoekers zelf door onze totale portfolio heen kunnen klikken om zelf te ontdekken voor welke processen Aareon oplossingen biedt.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij helpen klanten digitaal te transformeren, op een manier die verder rijkt dan ‘enkel’ het inzetten van digitale oplossingen op bestaande processen. Wij helpen corporaties een digitaal ecosysteem samen te stellen, passend bij de corporatie. Een ecosysteem dat zorgt voor ongecompliceerde samenwerking binnen én buiten de organisatie. Voor soepele interacties tussen processen en voor een eenvoudige uitwisseling van en toegang tot informatie.

Door ons omvangrijke portfolio, bestaande uit vijf volledig met elkaar verbonden en geïntegreerde productfamilies: Customer Relationship Management, Supplier Relationship Management, Building Relationship Management, Workforce Relationship Management én het ERP-systeem, alles gebaseerd op één database en één waarheid. Dit stelt ons in staat om op ieder proces digitale oplossingen te bieden die obstakels wegnemen en optimalisaties realiseren door een volledige integratie van de juiste KPI’s en dashboards.

Aareon is op CorporatiePlein te vinden op stand 56.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Aareon