Aareon: Laat je verrassen door onze ‘pioneering spirit’

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 23 september vindt CorporatiePlein weer – zoals vanouds – fysiek plaats in Expo Houten. Met ruim zeventig stands en een extra grote beursvloer belooft het weer een ouderwets informatieve en leuke dag te worden. Wat kunnen de bezoekers verwachten op de vloer en welke kennissessies zijn er te bezoeken op de stands van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Commercieel Directeur Hero de Klaver van Aareon.

CorporatiePlein-bezoekers kunnen zich op de beurs laten verrassen door de ‘pioneering spirit’ van Aareon, begint Hero het gesprek: “Vanuit de gedachte ‘Hoe maak én houd je je organisatie futureproof’ heeft Aareon het afgelopen jaar weer nieuwe technieken ingezet om samen met partners vooruitstrevende producten te ontwikkelen. Daarnaast hebben we veel nieuwe functionaliteiten aan ons productportfolio toegevoegd. In het kader van deze ‘pioneering spirit’ kijken wij ernaar uit om bezoekers weer persoonlijk te zien en kennis te laten maken met onder andere PowerBI en Tobias365 WorkSpaces.”

Nieuwe ontwikkelingen
Corporatiemedewerkers die zich bezighouden met portefeuilleanalyses, de investeringsopgave en rendementsanalyses van investeringen zijn bij Aareon ook aan het goede adres. “Wij tonen hen graag wat er allemaal mogelijk is met onze nieuwste software. Daarnaast kunnen bezoekers ook live kennismaken met Neela, onze virtuele assistent. Stuk voor stuk nieuwe ontwikkelingen die corporaties zullen helpen hun organisatie klaar te stomen voor de toekomst.”

Aareon is te vinden op stand 54 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Aareon